سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک با سس نسکافه

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 199 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد300 گرمپودر شکر1 و 1/2 پیمانه + 150 گرم
وانیل شکری5 گرمبکینگ پودر10 گرم
پودر کاکائو3 ق س + 1 ق متخم مرغ5 عدد
شیر3 پیمانهروغن مایعاختیاری
شکر5 ق سآرد یا نشاسته3 ق س
پوست لیمو یا پرتقالمقداریپنیر خامه ای200 گرم
کره50 گرمآب گرم1/2 پیمانه
نسکافه2 ق سشکلات آب شدهمقداری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه کیک با سس نسکافه

کیک شکلاتی با سس نسکافه, طرز تهیه کیک با سس نسکافه,  دستور کیک ساده, طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه, تزیین کیک شکلاتی, کیک نسکافه ای, طرز تهیه کیک نسکافه ای, سس نسکافه برای کیک, کیک نسکافه ساده, کرم نسکافه برای روی کیک, سس نسکافه برای کیک, کیک با روکش نسکافه, سس نسکافه ای, طرز تهیه سس نسکافه ای

۳۰۰ گرم آرد، بکینگ پودر، ۳ قاشق سوپخوری پودر کاکائو، وانیل رو مخلوط و الک کنید.

در ظرفی دیگه،  ۱ و ۱/۲ پیمانه پودر شکر و  ۴ عدد تخم مرغ رو بزنید.

سپس ۱ پیمانه شیر رو اضافه کنید.

دوست داشتید می تونید برای نرم تر شدن کیک از کمی روغن هم استفاده کنید.

مواد خشک رو به مواد بالا اضافه کنید.

با لیسک زیرو رو کنید.

مایه کیک رو در قالب کمربازشو ۲۲-۲۴ سانتیمتری بریزید.

قالب رو حتما روغن مالی کنید.

قالب کیک رو در فر گرم شده ۱۷۰ درجه سانتی گراد حدود ۳۰ دقیقه بپزید.

طرز تهیه کیک خیس رو از دست ندین

طرز تهیه سس نسکافه

برای سس نسکافه، نسکافه رو داخل آب جوش حل کنید، بقیه موادو اضافه و مخلوط کنید.

سپس کره رو آب کنید. ۱ قاشق مرباخوری پودر گاکائو رو بهش اضافه کنید. شکرو هم اضافه کنید.

بعد مخلوط آب و نسکافه رو اضافه کنید.

کمی بجوشونید تا غلیظ بشه.

بذارید کمی سرد بشه که ازش استفاده کنید.

اگه می خواین کیک تولد عالی درست کنید روی این لینک کلیک کنید. کیک اسفنجی

طرز تهیه کرم کیک

برای تهیه کرم کیک قابلمه ای بردارید.

۱ عدد تخم مرع، ۵ قاشق سوپخوری شکر، ۲ پیمانه شیر، ۳ قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته و کمی پوست لیمو یا پرتقال رنده شده را درون قابلمه بریزید.

مواد رو روی شعله بپزید تا غلیظ بشه.

از روی شعله بردارید و هم بزنید تا سرد بشه.

برای اینکه روش پوسته نبنده، هر چند دقیقه هم بزنید.

بعد که سرد شد، پنیر رو اضافه کنید و با همزن بزنید.

در آخر کیک که سرد شد به دو قسمت تقسیمش کنید.

سس رو روی دو قسمت از کیک بریزید.

سپس روی هر لایه کیک کرم کیک بمالید.

دو لایه کیک رو روی هم بذارید.

در آخر روی کیک رو با شکلات آب شده و بادام پرک یا هر چیز دیگه تزیین کنید.

دسر | کیک با سس نسکافه | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | انواع کیک

طرز تهیه و عکس از زهرابانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10391
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *