در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک باقلوا مینی لوف

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 1240 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد420 گرمتخم مرغ3 عدد
شکر450 گرم + 1 ق مشیر1/2 پیمانه
کره آب شده90 گرموانیل1/4 ق چ
بکینگ پودر1 ق چنمکمقداری
پودر بادام یا پسته1/2 پیمانهدارچین1/2 ق م
جوهر لیمو1/2 ق چآب1/5 پیمانه

طرز تهیه کیک باقلوا مینی لوفBaklava cakes mini Loof

برای تهیه کیک باقلوا مینی لوف به ترتیب زیر عمل کنید.

تخم مرغ و ۱۰۰ گرم شکر و وانیل را با همزن حدود ۱۰ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

حالا کره آب شده را اضافه کنید و باز با همزن بزنید.

شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن با همزن بزنید.

آرد و بکینگ پودر و نمک را ۳ تا ۴ بار الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید.

با لیسک خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

قالب مینی لوف را چرب کنید و ۱/۳از مایه را در قالب بریزید.

پودر پسته یا بادام را با دارچین و ۱ ق مرباخوری شکر مخلوط کنید.

روی خمیر کیک یک لایه از مخلوط پسته و دار چین و شکر بریزید.

دوباره مابقی مواد را بریزید. حواستون باشه قالب را پر نکنید.

جا برای پف کیک هم بذارید.

حالا قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بذارید.

در این مدت شربت رو درست کنید.

آب و ۳۵۰ گرم شکر رو مخلوط کنید.

روی حرارت بذارید.

بعد از جوش اومدن جوهر لیمو رو اضافه کنید و بذارید تا شربت قوام بیاد و غلیظ بشه.

بعد از پخت کیک باقلوا همونطور که داخل قالب است روش از شربت بریزید.

این مطلب رو هم بخونید: شیرینی باقلوا

نکته در تهیه کیک باقلوا 

دارچین را از مواد میانی حذف و هل سائیده اضافه کنید.

یک چهارم پیمانه از آب شربت کم کنید و بجاش گلاب بریزید.

یک قاشق چایخوری هل سائیده و دو قاشق غذاخوری زعفران آب کرده به شربت اضافه کنید.

زمان پخت کیک بستگی به فرتون داره. پس بعد از حدود نیم ساعت کیک رو تست کنید که نسوزه.

بعد از اضافه کردن شربت، کیک را از شب تا صبح در یخچال استراحت بدید تا شربت کاملا جذب کیک بشه.

دسر | طرز تهیه کیک باقلوا مینی لوف | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه  | دسر جدید

دسر | کیک باقلوا مینی لوف | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه  | دسر جدید | چاشنی

طرز تهیه کیک باقلوا مینی لوف, Baklava cakes mini Loof,دسر,کیک باقلوا مینی لوف, انواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر خوشمزه ,دسر جدید,آموزش دسر,طرز تهیه دسر

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9465
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 5

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 73 = 76