سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک اسفنجی ایتالیایی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه

بازدید : 1298 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ بزرگ4 عددشکر دانه ریز1/2 پیمانه + 1 و 1/2 ق غ
آرد کیک1 پیمانهپودر کاکائو3 ق غ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 4٫33 از 5 )

طرز تهیه کیک اسفنجی ایتالیایی | طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی | کیک اسفنجی بدون روغن | کیک اسفنجی بدون بکینگ پودر | کیک اسفنجی تولد

کیک اسفنجی ایتالیایی در دسرهای ایتالیایی مثل تیرامیسو ، زوکوتو و… کاربرد دارد.

مثل سایر کیک های اسفنجی بیس خوبی برای کیک های خامه ای و کیک فوندانت و… می باشد.

این دستور برای قالب کیک ۱۸-۲۰ سانتی متر در نظر گرفته شده است.

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

تخم مرغ ها حتما هم دمای محیط باشد.

اگر فرصت نداشتین می تونید در یک ظرف آب گرم برای چند دقیقه قرار بدین.

قالب کیک را با استفاده از اسپری روغن یا کره چرب و سپس آرد پاشی کنید.

تخم مرغ و شکر را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه با سرعت بالا با همزن بزنید تا کرمی شکل شود.

وقتی ظرف را برعکس میکنید کاملا سفت باشه و نریزه.

آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با هم روی مواد الک کنید.

از قبل لطفا الک نکنید.

با قاشق چوبی به آرامی فولد کنید تا به خوبی مخلوط شود.

سپس در قالب کیک ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.

۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید.

بعداز پخت به مدت ۱۰ دقیقه در فر را نیمه باز قرار دهید.

بعداز این زمان کیک را خارج کنید.

نکته در تهیه کیک اسفنجی ایتالیایی

نحوه فولد کردن در این کیک و سایر کیک ها خیلی مهمه. ضمن اینکه از قاشق فلزی استفاده نکنید. خیلی آروم  و در یک جهت مواد کیک را از زیر به رو بیارید. این یعنی فولد کردن.

برای این کیک و نوع ساده آن حتما آرد در حین کار باید الک بشه.

پف کیک به تخم مرغ هست پس ۱۵ دقیقه اول و سرعت همزن و نکته اول خیلی مهمه چون بکینگ پودر نداریم.

مدت زمان پخت کیک به فر و گرمای آن بستگی دارد. بعد از ۲۰ دقیقه کیک را ا خلال دندان تست کنید که پخته است یا نه.

مواد موجود برای قالب کیک ۱۸ الی ۲۰ سانتی متری هستش. برای سایر اندازه ها به تریب زیر عمل کنید.

برای قالب کیک ۱۵ سانتی تری

تخم مرغ ۳ عدد

شکر دانه ریز ۹۰ گرم

آرد ۷۵ گرم

پودر کاکائو شیرین نشده ۱۵ گرم

برای قالب کیک ۲۲ سانتی متری

شکر دانه ریز ۱۵۰ گر

آرد ۱۲۰ گرم

پودر کاکائو شیرین نشده ۳۰ گرم

تخم مرغ تخم مرغ ۵ عدد

برای قالب کیک ۲۴ سانتی متری

تخم مرغ تخم مرغ ۶ عدد

شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم

آرد ۱۴۵ گرم

پودر کاکائو شیرین نشده ۳۵ گرم

برای قالب کیک ۲۶ سانتی متری

آرد ۱۷۰ گرم

تخم مرغ تخم مرغ ۷ عدد

پودر کاکائو شیرین نشده ۴۰ گرم

شکر دانه ریز ۲۱۰ گرم

دسر | طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | آموزش دسر

دسر | کیک اسفنجی ایتالیایی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | آموزش دسر | دسر مدرن

دسر, کیک اسفنجی ایتالیایی, انواع دسر ساده,دسر خوشمزه,دسر جدید,آموزش دسر,دسر مدرن,طرز تهیه کیک اسفنجی ایتالیایی, طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی,کیک اسفنجی بدون روغن,کیک اسفنجی بدون بکینگ پودر, کیک اسفنجی تولد

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9086
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *