طرز تهیه کیک آجیلی | کیک مغزدار
کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است.
طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده قرار می گیرد.
فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
سپس مواد اولیه را آماده کنید.
آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید تا کاملا نرم و لطیف شود.
خلال بادام را آسیاب کنید و به آرد اضافه کنید.
می تونید از پودر بادام هم استفاده کنید که دیگه نیازی به آسیاب کردن نیست.
کره و شکر را درون همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط ۵ دقیقه هم بزنید.
سپس تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید.
وانیل را اضافه کنید.
آرد را به مواد اضافه کنید.
پسته خورد شده را اضافه و به مدت ۵ دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید.
قالب را با کاغذ روغنی به صورت کامل بپوشونید و خمیر را درون آن بریزید.
و در آخر روی کیک را با کشمش و بادام بپوشانید.
به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر بگذارید.
پس از آماده شدن ۱۵ دقیقه کیک را درون قالب بگذارین تا سرد شود.
نوش جان
دسر | کیک آجیلی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!