سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک آجیلی

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 514 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد سفید115 گرمبکینگ پودر1 ق چ
خلال بادام1/4 پیمانهشکر115 گرم
تخم مرغ2 عددوانیل1 ق چ
پسته20 عددبادام20 عدد
کشمش20 عدد کره80 گرم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه کیک آجیلی | کیک مغزدار 

کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است.

طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده قرار می گیرد.

فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

سپس مواد اولیه را آماده کنید.

آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید تا کاملا نرم و لطیف شود.

خلال بادام را آسیاب کنید و به آرد اضافه کنید.

می تونید از پودر بادام هم استفاده کنید که دیگه نیازی به آسیاب کردن نیست.

کره و شکر را درون همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط ۵ دقیقه هم بزنید.

سپس تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید.

وانیل را اضافه کنید.

آرد را به مواد اضافه کنید.

پسته خورد شده را اضافه و به مدت ۵ دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید.

قالب را با کاغذ روغنی به صورت کامل بپوشونید و خمیر را درون آن بریزید.

و در آخر روی کیک را با کشمش و بادام بپوشانید.

به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر بگذارید.

پس از آماده شدن ۱۵ دقیقه کیک را درون قالب بگذارین تا سرد شود.

نوش جان

دسر | کیک آجیلی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9833
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *