در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کاپ کیک هوکایدو

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 2208 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر با طعم توت فرنگی1 و 1/2 لیوانوانیل1 ق چ
رنگ خوراکی قرمز2 تا 3 قطرهشکر1/2 پیمانه + 3 ق غ
زرده تخم مرغ6 عددبیسکویت اریو oreo4 عدد
آرد3/4 پیمانهروغن مایع2 ق غ
خامه زده شده سرد3/4 پیمانهمربا توت فرنگی80 گرم
پودر قند1 ق غسفیده تخم مرغ4 عدد
کرم تارتار1/8 ق چ
 

طرز تهیه کاپ کیک هوکایدو oreo با کرم توت فرنگی 

کیک های هوکایدو بافتی مثل کیک شیفون دارند که فوق العاده عالی هستند. امروز با آموزش کاپ کیک هوکایدو همراه ما باشید.

بخاطر ظاهر شیکی که دارند برای جشن تولد ، مهمانی ها می تونه مورد استفاده قرار بگیره.

برای تهیه این دسر خوشمزه، ابتدا ۳ قاشق غذاخوری شکر و زرده های تخم مرغ را با همزن بزنید.

حدود ۲ دقیقه زمان کافیه. مواد خوب مخلوط بشن.

سپس روغن و بعد شیر توت فرنگی را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

در این مرحله آرد را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

در حدی هم بزنید که آرد با مواد ترکیب بشه.

در این بخش میتوانید رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه کنید و یا کلا حذف کنید.

استفاده از رنگ کاملا اختیاری است

تهیه مرنگ

سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید.

در اواسط هم زدن کرم تارتار را اضافه نموده و مجددا هم بزنید تا کرمی شکل شود.

۱/۲ پیمانه شکر را کم کم اضافه کنید.

تا زمانی هم زدن رو ادامه بدین که سفیده تخم مرغ سفت و حجیم بشه.

سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی فولد کنید.

سپس ۲ بیسکویت اریو oreo رو خرد کنید و اضافه کنید و آروم هم بزنید.

آروم هم زدن خیلی مهمه.

به هم زدن ادامه بدین تا زمانی که هیچ رگه سفیدی در مخلوط نباشد وکاملا یک دست بشه.

کاغذ های کاپ کیک رو تا ۲/۳ از مخلوط حاصل پر کنید.

کاپ کیک ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه سانتی گراید به مدت ۱۸ -۲۰ قرار بدین.

تا زمانی که رویه کاپ کیک ها طلایی شوند و پف کند و تست خلال دندان هم تمیز باشد.

بعد از پخت، اجازه بدین تا کاملا سرد شوند و سپس تزیین کنید.

بعداز سر شدن شکاف کوچکی به شکل + رو کاپ ها ایجاد کنید. بصورت سطحی برای ریختن کرم.

طرز تهیه کرم کاپ کیک 

ابتدا خامه را بوسیله همزن خوب بزنید تا کرمی شود.

سپس مربای توت فرنگی را اضافه نموده و با لیسک هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

کرم را در قیف ریخته و روی کاپ کیک ها بصورت چرخشی شکوفه بزنید.

در آخر ۲ بیسکویت اریو oreo پودر شده را روی کاپ کیک ها بریزید.

به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار داده و بعد سرو کنید.

نکته در تهیه کاپ کیک هوکایدو

به حای شیر توت فرنگی می تونید از شیر معمولی استفاده کنید.

بیسکویت اریو oreo رو با آسیاب خورد کنید. به صورت پودر در بیاد.

به جای مربای توت فرنگی از مربای مشایه می تونید استفاده کنید.

اوریو به انگلیسی: Oreo بیسکویتی است شامل دو قرص بیسکویت با کرم در میانشان.

اوریو پرفروش‌ ترین بیسکویت ایالات متحده آمریکاست که از سال ۱۹۱۲ در حال تولید است.

کرم تارتار برای مستحکم شدن مرنگ هستش. در صورت عدم دسترسی می تونید حذفش کنید.

 

دسر | طرز تهیه کاپ کیک هوکایدو | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر مجلسی | انواع دسر مدرن

دسر | کاپ کیک هوکایدو | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر مجلسی | انواع دسر مدرن | چاشنی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9148
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 2 = 7

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

76 + = 77