طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی
برای تهیه کاپ کیک نارگیلی ابتدا فر رو روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید.
سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را در ظرفی بریزید.
به هم زدن آنقدری هم بزنید که نرم و کرم رنگ و کشدار بشه.
سپس شیر و ماست رو با هم مخلوط کنید و به ترکیب بالا اضافش کنید.
با قاشق مواد رو مخلوط کنید.
سپس روغن رو اضافه کنید و باز با قاشق هم بزنید.
سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر رو که الک کردین، اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر پودر نارگیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
مایع آماده شده رو داخل قالب کاپ کیک بریزید.
تقریبا دو سوم قالب رو پر کنید. بقیه جای قالب می مونه واسه پف کاپ کیک.
قالب ها رو به مدت ۱۵ دقیقه درون فر گرم بذارید.
در آخر می تونید با خامه و پودر پسته تزیینش کنید.
این آموزش رو از دست ندین: کاپ کیک شکلاتی با تمشک
نکته در تهیه کاپ کیک نارگیلی
اگه ماست نداشتین می تونید به طور کامل از شیر استفاده کنید.
اگه دوست داشتین که کاپ کیک شکلاتی داشته باشین، پودر نارگیل رو حذف و به جاش پودر کاکائو بریزید.
دسر | کاپ کیک نارگیلی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر سرد
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!