سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

ژله ویترینی توت فرنگی

زمان آماده سازی :3 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 498 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ژله آلوئه ورا 1 بسته ژله توت فرنگی 2 بسته
توت فرنگی به میزان لازم آب جوش 3 لیوان
بستنی یا شیر 1/2 پیمانه آب سرد 1 لیوان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

ژله ويترينى توت فرنگى

طرز تهیه ژله ویترینی توت فرنگی, ژله ویترینی توت فرنگی, ژله ویترینی با توت فرنگی, طرز تهیه ژله بستنی ویترینی, آموزش انواع ژله,طرز تهیه ژله ویترینی, ژله توت فرنگی ساده, دسر توت فرنگی ساده, طرز تهیه دسر توت فرنگی با ژله, طرز تهیه ژله توت فرنگی, ژله توت فرنگی ویترینی,ژله آلوورا با میوه, طرز تهیه ژله آلوورا با میوه

ژله ويترينى يعنى ژله اى كه لايه ى اول اون از تركيب ميوه يا ژله ى رولى و يا آجيل با استفاده از ژله آلوئه ورا باشه.

اول از همه ميوه ى مورد نظر رو كف قالب بچينيد.

در این ژله ما از توت فرنگی استفاده کردیم.

ژله آلوئه ورا رو طبق دستور بسته درست کنید.

بعد به اندازه چند قاشق ژله ى آلوئه ورا، روى ميوه ها بريزيد.

قالب رو تو يخچال بذاريد تا جاى ميوه ها فيكس بشه.

با اين كار ديگه مشكل بالا اومدن ميوه ها روى سطح ژله حل ميشه.

بعد از سفت شدن جاى ميوه ، باقيمانده ژله ى آلوئه ورا بايد بريزيد و مجددا قالب رو توى يخچال بذاريد.

در واقع تا اينجا قسمت ويترينى ژله درست شده.

حالا براى اينكه اين قسمت بهتر جلوه كنه، بهتره لايه بعد، تركيبى از ژله ى آلوئه ورا با شير يا بستنى باشه.

كه در اينصورت رنگش سفيد ميشه.

يا ميتونيد مثل اين ژله، بعد از قسمت ويترين، تركيب يه ژله رنگى با شير يا بستنى استفاده كنيد.

كه در اينجا از تركيب ژله توت فرنگى با شير استفاده شده.

ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کنید.

بعد به اندازه نصف لیوان شیر یا بستنی بهش اضافه کنید.

بریزید روی لایه دوم ژله. مجدد داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره.

برای لایه آخر هم از ژله توت فرنگی ساده استفاده کنید.

طبق دستور تهیه ژله اون رو درست کنید و بریزید روی لایه های قبلی.

لایه آخر رو هم که ریختید بذارید یخچال تا خوب ببنده.

نکته در تهیه ژله ویترینی توت فرنگی

هر بسته پودر ژله، با یک ليوان آب جوش به روش حرارت غير مستقيم (بن ماری) بايد حل شه.

بعد با نصف ليوان آب سرد يا شير يا بستنى تركيب بشه.

شير بايد با ژله هم دما باشه و هردو به دماى محيط رسيده باشند.

بستنى هم بايد تقريبا آب شده باشه.

ژله بايد از داغى بيفته و بعد تو قالب ريخته شه.

قالب پلاستيكى قبل از استفاده بايد چرب شه و قالب فلزى بايد مرطوب شه و به مدت يک ربع در فريزر قرار بگيره تا يخ بزنه.

برای راحتی کار می تونید از قالب های سیلیکونی استفاده کنید.

قالب سیلیکونی رو چرب و به اندازه یک ربع داخل فریزر بذارید.

دیگه خیالتون راحته که مشکلی در برگردوندن ژله ندارید.

براى برگردوندن ژله از قالب، اول دور تا دور ژله بوسيله يک چاقو بايد از ديواره قالب جدا بشه.

بعد ته قالب به مدت چند ثانيه در آب گرم قرار بگيره تا ژله راحت از قالب بيرون بياد.

براى دونستن سايز قالب و اينكه يک قالب چند بسته پودر ژله احتياج داره، يک ليوان رو از آب پركنيد و توى قالب بريزيد و ببينيد گنجايش قالب تا چند ليوان آب هست.

اگر با سه ليوان آب، قالب پر شد، يعنى اين قالب به سه بسته ژله احتياج داره.

براى قالبى در اومدن ژله، سعى كنيد بعد از حل شدن ژله در آب جوش، مقدار آب سرد كمترى بريزید.

دسر | ژله ویترینی توت فرنگی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | انواع ژله

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10311
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *