سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

بازدید : 1744 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۳ / اسفند / ۱۳۹۵

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 4٫00 از 5 )

ژله بریلو, طرز تهیه ژله بر روی کیک, تزیین کیک با ژله, تزیین شیرینی با ژله, طرز استفاده از ژله بریلو, پایپینگ ژل, ژله بریلو چیست, ژله نوشتاری برای تزیین کیک, ژله بریلو ساده, طرز تهیه ژله بریلو مرحله به مرحله, ژله نرم برای تزیین کیک,ژله نرم برای تزیین شیرینی

ژله بریلو چیست

يكی از شيوه های تزئين كيک استفاده از ژله بریلو یا پايپينگ ژل است.

در اين شيوه ما ميتونيم كيكها، بيسكويتها، تارتها، بستني ها و … رو با مايع روان ژل مانندی پوشش بديم.

يا اينكه با بالا بردن غلظت اين ژل ميتونيم اشكال زيبايي خلق كنيم.

ژله بریلو به صورت آماده در بازار با نامهای مختلف به فروش ميرسه كه ميشه از لوازم قنادي ها تهيه كرد.

اگه می خواید که ژله بریلو رو در خونه تهیه کنید، ما براتون دو دستور تهیه داریم.

طرز تهیه ژله بریلو ۱

شكر يك سوم ليوان

نشاسته ذرت ۱ ق غ

آب ليمو يك چهارم ليوان

آب يك چهارم ليوان

نشاسته رو در دو قاشق از آب سرد حل ميكنيم و خوب همش ميزنيم تا مطمئن شيم كه كاملا حل شده و يه مايع سفيد رنگ بدست بياد.

شكر رو با بقيه آب مخلوط كرده روی حرارت ملايم قرار ميديم تا كاملا حل شه.

آب ليمو رو توی مخلوط آب شكر ميريزيم.

حتما حتما حتما ليمو بخريد و خودتون آب بگيريد.

به هيچ عنوان از هيچ آبليموی ديگه ای استفاده نكنيد.

حتي آب ليمويی كه هفته قبل خودتون با دست گرفتيد.

راستي اين مقدار آب ليمو اصلا زياد نيست. لازمه.

من تجربه اش رو دارم اگر آب ليموی رسپي رو كم كنيم اون حالت رواني و ژلي و براقی به دست نخواهد آمد.

مخلوط نشاسته رو اضافه كرده و مرتب هم ميزنيم.

با حرارت ميلايم مخلوط رو با حوصله فراوان ويسک ميكنيم تا غليظ بشه.

از روی حرارت برداشته و اجازه ميديم سرد شه.

تو اين فاصله از اسانس و رنگ مورد نظرمون استفاده كرده و ژلها با رنگهای مختلف ايجاد ميكنيم.

طرز تهیه ژله بریلو ۲

پودر ژلاتين ۲ ق غ

آب ۲ ق غ

كرن سيروپ ۲ ليوان

اسانس مايع

پودر ژلاتين رو روی آب ميپاشيم.

دو دقيقه بهش اجازه ميديم تا بشكفه.

توي مايكروفر يا روی بخار آب مخلوط ژلاتين رو ذوب ميكنيم.

كرن سيروپ رو روی حرارت قرار ميديم.

وقتي گرم شد مخلوط ژلاتين رو اضافه ميكنيم.

خوب هم ميزنيم.

از روی حرارت برداشته اسانس و رنگ رو اضافه ميكنيم.

وقتي سرد شد براي تزئين استفاده ميكنيم.

يا در ظرفي كه درش محكم بسته ميشه داخل يخچال به مدت دو ماه نگهداري ميكنيم.

نکته در تهیه ژله بریلو

ژلي كه با ژلاتين درست ميشه بعد از تزئين، داخل يخچال كه رفت سفت ميشه. ولي ژلی كه با نشاسته درست ميشه داخل يخچال هم به همين شكل خيس و براق باقي ميمونه.

شما ممكنه نياز داشته باشيد كه ژل رو كمتر يا بيشتر حرارت بديد.

بسته به كاربردی كه از ژلتون ميخوايد.

مثلا اگر قراره روی يه كيكی كه از قبل خامه كشی كرديد بريزيدش بايد غلظتش رو كمتر بگيريد.

اگر قراره با قيف روی شيريني و كيک طرح بندازيد بايد كمي غليظ تر باشه.

اگر ميخوايد با قيف و ماسوره روی كاغذ روغنی پايپ كنيد و با شيوه ترنزفر كار كنيد يا اينكه مستقيما يک الگوی بيرنگ رو روی كيك ايجاد كنيد بايد خيلي بيشتر روی حرارت بذاريد تا حسابي سفت سفت بشه.

رنگ ژله بریلو

در مورد رنگ لازمه تاكيد كنم كه حتما با نوك خلال دندون يه اپسيلون رنگ به ژلتون بزنيد و خوب مخلوطش كنيد.

اگر نياز بود باز رنگ اضافه كنيد چون اين ژلها با همون يک اپسلون هم رنگشون قوی خواهد بود.

طعم ژله بریلو

در مورد طعم ترشش. خب درسته كه اين آب ليموش زياده منتها شكرش هم در حدی زياد هست كه طعمش رو تنظيم كنه.

براي تركيب طعمی در كيكهای مختلف هم اصلا نگران نباشید.

چون شما اون لايه ژلی تزئينتون به حدی نازكه كه اصلا هنگام خوردن خودش رو نشون نميده و طعم ليمو تو ذوق نميزنه.

حتي كسي متوجه طعم ليموييش هم نميشه.

فقط خودتون كه درستش كرديد ازش اطلاع داريد و بس!

نگهداری ژله بریلو

در مورد نگهداری ژله بریلو،داخل يخچال هفته ها به خوبی عمر ميكنه.

اما خب چيزی كه درست كردنش حتي ۵ دقيقه هم وقتم رو نميگيره توجيهی نداره كه تازه اش رو درست نكیم.

دسر | ژله بریلو | پایپینگ ژل | طرز تهیه ژله بر روی کیک | تزیین کیک با ژله | تزیین شیرینی با ژله | طرز استفاده از ژله بریلو

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10036
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *