سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

چیز کیک ژاپنی

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 201 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پنیر خامه ای250 گرمشیر100 میلی لیتر
کره50 گرمشکر140 گرم
آرد60 گرمنشاسته ذرت20 گرم
تخم مرغ6 عددوانیل1 ق چ
آبلیمو1 ق غکرم تارتار1/4 ق چ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

چیز کیک ژاپنی

چیز کیک ژاپنی, طرز تهیه چیز کیک ژاپنی, انواع چیز کیک, چیز کیک با پایه کیک, طرز تهیه چیز کیک با فر, طرز تهیه چیز کیک, کیک پنبه ای, طرز تهیه کیک پنبه ای, دستور کیک ساده, چیز کیک پنبه ای, طرز تهیه چیز کیک پنبه ای, کیک تولد, کیک مجلسی, کیک پنبه ای ژاپنی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

چیز کیک ژاپنی یا کیک پنبه ای یکی از خوش طعم ترین و لطیف ترین کیک ها است.

برای تهیه کیک پنیه ای ژاپنی فر را روشن کنید و روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد بذارید تا گرم بشه.

برای تهیه این چیز کیک نیاز به قالب کیک ۲۳ سانتی دارید.

کف و دیواره های قالب رو چرب کنید.

داخل قالب کیک را کاغذ روغنی بندازید.

مجددا قالب رو چرب کنید.

سپس زرده و سفیده تخم مرغ را به دقت جدا کنید.

سفيده رو به همراه كرم تارتار و شكر با دور تند هم زن بزنيد تا حجم بگيره و وقتى ظرف رو برميگردونيد،نريزه.

ظرف سفيده رو داخل يخچال قرار بديد.

مرحله ى بعد، پنير خامه اى،كره و شير رو تو يه ظرف پيركس بريزيد و رو حرارت كترى بذاريد.

ته ظرف نبايد با آب توى كترى تماس داشته باشه.

با قاشق چوبى هم بزنيد تا كاملا مايه يه دست شه. بذاريد كنار تا خنك بشه.

آرد و نشاسته ى ذرت رو باهم تركيب و الک كنيد.

به مايه ى پنيرى خنك شده اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد.

بعد زرده رو به همراه وانيل به مايه پنيرى اضافه كنيد.

آبليموى دستور رو هم بريزيد.

تو اين قسمت چند دقيقه با همزن برقى هم بزنيد تا زرده با مواد پنيرى به خوبى مخلوط بشه.

حالا سفيده رو از يخچال بيرون بياريد و با مايه ى زرده مخلوط كنيد و به آرامى فولد كنيد.

مواد رو تو قالب کیک بريزيد و قالب رو تو يه ظرف بزرگتر كه توش آب ريخته شده قرار بديد و باهم بذاريد داخل فر.

ميزان آب ظرف بايد تا نيمه ى قالب كيک بياد.

مدت زمان پخت کیک يک ساعت و ده دقيقه هست.

بعد از پخت، فر رو خاموش كنيد و با در نيمه باز بذاريد بمونه تا خنك شه و كيك از ديواره ى قالب جدا شه.

بعد از خنك شدن كيک، با پودر قند و ميوه تزيين كنيد.ميتونيد با مارمالاد سرو كنيد كه طعم خيلى خوبى بهش ميده.

نکته در تهیه چیز کیک ژاپنی

هنگام پخت کیک به هيچ عنوان در فر باز نشه چون پف کیک می خوابه.

کرم تارتار و آبلیمو قابل حذف می باشد.

اندازه مواد مصرفی بایستی دقیق باشه به همین دلیل پیشنهاد میکنم از ترازو آشپزخانه استفاده کنید.

دسر | چیز کیک ژاپنی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر ساده | دسر مجلسی | دسر خوشمزه

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10273
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *