در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 918 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۳۰ / آبان / ۱۳۹۵

برای تهیه چیز کیک اریو اول از همه بیسکویت اریو رو از وسط با دست باز کنید.

با چاقو کرم وسط بیسکویت اریو رو بردارید.

کرم بیسکویت رو داخل قابلمه ای بریزید.

خود بیسکویت ها رو با دست خورد کنید.

بیسکویت ها بایستی به صورت پودر دربیان.

می تونید برای این کار از گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید.

به خوبی بیسکویت ها رو پودر کنید.

مقدار ۱/۳ از پودر بیسکویت رو بردارید و داخل ظرف جداگانه ای بریزید.

سپس کره نرم شده رو به ۲/۳ باقی مانده پودر بیسکویت اضافه کنید.

شروع کنید به مخلوط کردن مواد.

بعد از اینکه بیسکویت و کره ترکیب شد، مخلوط حاضر رو داخل قالب پای یا چیز کیک بریزید.

با پشت قاشق مواد رو کف قالب به خوبی پهن کنید.

بعد از اون، قالب رو داخل یخچال بذارید تا زمانی که باقی کارهاتون رو انجام بدین.

قابلمه ای که کرم های بیسکویت رو داخلش ریخته بویدن بردارید.

خامه رقیق شده، پنیر خامه ای، شکر و پودر ژلاتین رو بهش اضاقه کنید.

قابلمه رو روی حرارت بذارید.

حرارت گاز رو پایین نگه دارید.

شروع کنید به هم زدن مواد.

مواد رو اونقدر هم بزنید که با هم مخلوط بشن.سپس از روی حرارت بردارید.

مواظب باشید که مواد به جوش نرسه.

قالب چیز کیک رو از یخچال خارج کنید.

بعد ترکیب حاضر رو روی لایه اول چیز کیک بریزید.

سپس قالب رو برای مدت یک شبانه روز داخل یخچال بذارید.

در روز بعد ۱/۳ پودر بیسکویت رو روی چیز کیک الک کنید.

چیز کیک رو از قالب خارج کرده و سرو کنید.

نوش جان

دسر | چیز کیک اریو | آموزش تصویری چیز کیک | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر مجلسی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9397
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    30 − 23 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    66 − 58 =