در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 436 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۳ / آبان / ۱۳۹۵

طرز تهیه پودیگ انار | دسر شب یلدا | دسر با انار

برای تهیه پودینگ انار ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید.

شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود.

سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

نکته در تهیه پودینگ انار

رای تزیین میتوانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.

سعی كنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی كه ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه كنید.

پنیر خامه ای را در صورت دلخواه می توانید حذف کنید.

دسر | پودینگ انار | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر مجلسی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9307
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    50 − 42 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    91 − = 83