در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پودینگ انار

زمان آماده سازی :1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 2852 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

نشاسته ذرت 4 ق غ وانیل 1/4 ق م
خامه فرم گرفته 150 گرم آب انار 2 پیمانه
پودر قند 3/4 پیمانه شیر 2 ق غ
ژلاتین 2 ورق پنیر خامه ای 100 گرم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 4 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه پودیگ انار | دسر شب یلدا | دسر با انار 

برای تهیه پودینگ انار ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید.

شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.

روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.

پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

حتما بخوانید :  کیک موز شکلات

نکته در تهیه پودینگ انار

برای تزیین پودینگ میتوانید از یک لایه پودینگ انار و یک لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.

سعی كنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی كه ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه كنید.

پنیر خامه ای را در صورت دلخواه می توانید حذف کنید.

 

دسر | طرز تهیه پودینگ انار | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | انواع دسر مدرن | دسر جدید | چاشنی

دسر | پودینگ انار | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر مجلسی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9306
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *