طرز تهیه پودیگ انار | دسر شب یلدا | دسر با انار
برای تهیه پودینگ انار ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید.
شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.
مخلوط خامه را به مواد نشاستهای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.
روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.
پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
حتما بخوانید : کیک موز شکلات
نکته در تهیه پودینگ انار
برای تزیین پودینگ میتوانید از یک لایه پودینگ انار و یک لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.
سعی كنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی كه ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه كنید.
پنیر خامه ای را در صورت دلخواه می توانید حذف کنید.
دسر | پودینگ انار | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر مجلسی
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!