دسر پلمبیر
طرز تهیه دسر پلمبیر , تزیین پلمبیر , طرز تهیه پلمبیر لیوانی , دسر خوشمزه پلمبیر , طرز تهیه پلمبیر , دسر آسان خانگی , دسر خوشمزه و با کلاس , دسر مجلسی , دسر جدید , دسر مدرن , دسر مجلسی
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها رو از هم جدا كنید.
زرده ها رو با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا به رنگ کرمی دربیاد.
شیر رو روی حرارت گذاشته كمي كه گرم شد ، به تدریج به مخلوط زرده اضافه کنید.
خامه رو با خاک قند خوب بزنید.
سفیده رو هم با همزن خوب زده تا کاملا پف کنه و در ظرف برنگرده.
بعد سفیده و خامه رو به مواد اضافه کنید.
داخل ظرف دسر ابتدا كمی بريلو بریزید.
سپس مخلوط پلمبیر رو بریزید روی آن.
سپس تکه های آناناس رو بریزید.
این مراحل رو انجام بدین تا مواد تموم بشه.
پلمبیر رو به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس سرو کنید.
اگر توی فريزر بمونه خيلي خوشمزه تر ميشه.
اگر بخواهيد پلميبر رو به صورت قالبي سرو كنيد دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتين رو روي همون مقدار شير سرد ريخته و بعد از ده دقيقه شير رو روي حرارت بذارید تا ذرات ژلاتين كاملا حل بشه.
بعد با بقيه مواد مخلوط كنید.
داخل قالب ريخته و بعد از چهار تا پنج ساعت از توی قالب برميگردونید.
اگه از خامه قنادی استفاده کنید بهتره.
البته استفاده از خامه صبحانه هم بلامانع است.
به جای آناناس می تونید از گردو خرد شده هم استفاده کنید.
به جای بریلو توت فرنگی می تونید از مربا آلبالو یا گیلاس هم استفاده کنید.
دسر پلمبیر | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن | دسر مجلسی
دستور تهیه و عکس از samaneh_din
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!