در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 795 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۸ / شهریور / ۱۳۹۵

دسر | پای گلابی بدون فر | کیک بدون فر | انواع دسر | دسر خوشمزه | آموزش دسر | دسر مجلسی
دسر | پای گلابی | کیک بدون فر

پای، نوعی کیک است. پای گلابی یکی از انواع پای است. امروز با آموزش پای گلابی بدون فر همراه ما باشید.

طرز تهیه پای گلابی | طرز تهیه دسر پای گلابی

آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب کنید. ۳ مرتبه الک کنید تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.

دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده کنید.

برای تهیه کارامل، تابه ای را بر روی شعله گاز قرار دهید و ۱۰۰ گرم از کره را درون تابه بگذارید تا کره ذوب شود.

سپس ۱/۲ پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه و با کمک لیسک آن را هم بزنید تا کاملا شکر حل شود.

پس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ دهید.

هم زمان گلابی ها پوست بکنید. هر گلابی رو به ۲ قسمت تقسیم کنید.

بعد از اینکه کارامل یک دقیقه جوش خورد، گلابی ها را اضافه کنید.

۱ دقیقه دیگر اجازه بدین که مواد طبخ بشن.

سپس زیر شعله را خاموش کنید و تابه را کنار بذارید.

کره، وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت ۲ دقیقه با هم زن برقی هم بزنید.

سپس آرد و شیر را اضافه و به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید.

دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم بزنید

ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.

دو تابه ای که داشتین رو چرب کنید.

گلابی ها رو همراه با سس کارامل ته تابه ها بچینید.

خمیر رو روی گلابی ها بریزید.

درب تابه ها بذارید. حدود ۱ ساعت زمان بدین تا کیکتون بپزه.

بعد از پخت، حدود نیم ساعت زمان بدین تا کیک خنک بشه.

بعد از این زمان پای گلابی شما آماده است. نوش جان

نقش کرم تارتار در تهیه کیک

مهمترین استفاده کرم تارتار در شیرینی پزی کمک به پایدار کردن سفیده ی تخم مرغ است. در دستورهایی مثل مرنگ و کیک های اسفنجی که ساختار اصلی شیرینی، از سفیده ی زده شده به وجود میاد این پودر برای اطمینان از نخوابیدن پف سفیده ی تخم مرغ در حین زدن بهش اضافه می شه. وقتی سفیده ی تخم مرغ رو می زنیم، بافت پروتئین های سفیده از هم باز می شن و یه ترکیب جدید دور حباب های هوا تشکیل می دن، حین زدن سفیده، معمولا شکر یا پودر قند هم اضافه می شه که رطوبت سفیده ی تخم مرغ رو به خودش بگیره و فُرمش رو پایدار کنه، برای محکم کاری یه ماده ی اسیدی که کرم تارتار باشه هم بهش اضافه می کنن. اضافه کردن ماده ی اسیدی باعث می شه زمان فرم گرفتن سفیده طولانی تر شه، مدت زمان زدن بیشتر، هوای بیشتری وارد سفیده می کنه و در نتیجه سفیده مستحکم تر می شه. این عامل اسیدی سفیده رو براق و سفید هم نگه می داره.

نکته در تهیه پای گلابی

همونطور که گفته شد کرم تارتار برای مستحکم کردن سفیده تخم مرغ به کار میره. می تونید کرم تارتار رو حذف کنید. به جاش سفیده رو اونقدری با هم زن بزنید که از ظرف برگردون نریزه.

دسر | پای گلابی | کیک بدون فر | انواع دسر | دسر خوشمزه | آموزش دسر | دسر مجلسی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8402
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    53 − = 50

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    7 + 3 =