سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پای گلابی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 736 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر1/2 پیمانهتخم مرغ2 عدد
آرد سفید1 و 1/2 پیمانهپودر قند3/4 پیمانه
نمک1/2 ق چوانیل1/2 ق چ
گلابی4 عددبکینگ پودر1 ق چ
شکر قهوه ای1 پیمانهکره300 گرم
کرم تارتار1 ق غ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

دسر | پای گلابی | کیک بدون فر

پای، نوعی کیک است. پای گلابی یکی از انواع پای است. امروز با آموزش پای گلابی بدون فر همراه ما باشید.

طرز تهیه پای گلابی | طرز تهیه دسر پای گلابی

آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب کنید. ۳ مرتبه الک کنید تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.

دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده کنید.

برای تهیه کارامل، تابه ای را بر روی شعله گاز قرار دهید و ۱۰۰ گرم از کره را درون تابه بگذارید تا کره ذوب شود.

سپس ۱/۲ پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه و با کمک لیسک آن را هم بزنید تا کاملا شکر حل شود.

پس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ دهید.

هم زمان گلابی ها پوست بکنید. هر گلابی رو به ۲ قسمت تقسیم کنید.

بعد از اینکه کارامل یک دقیقه جوش خورد، گلابی ها را اضافه کنید.

۱ دقیقه دیگر اجازه بدین که مواد طبخ بشن.

سپس زیر شعله را خاموش کنید و تابه را کنار بذارید.

کره، وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت ۲ دقیقه با هم زن برقی هم بزنید.

سپس آرد و شیر را اضافه و به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید.

دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم بزنید

ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.

دو تابه ای که داشتین رو چرب کنید.

گلابی ها رو همراه با سس کارامل ته تابه ها بچینید.

خمیر رو روی گلابی ها بریزید.

درب تابه ها بذارید. حدود ۱ ساعت زمان بدین تا کیکتون بپزه.

بعد از پخت، حدود نیم ساعت زمان بدین تا کیک خنک بشه.

بعد از این زمان پای گلابی شما آماده است. نوش جان

 

دسر | پای گلابی بدون فر | کیک بدون فر | انواع دسر | دسر خوشمزه | آموزش دسر | دسر مجلسی

نقش کرم تارتار در تهیه کیک

مهمترین استفاده کرم تارتار در شیرینی پزی کمک به پایدار کردن سفیده ی تخم مرغ است. در دستورهایی مثل مرنگ و کیک های اسفنجی که ساختار اصلی شیرینی، از سفیده ی زده شده به وجود میاد این پودر برای اطمینان از نخوابیدن پف سفیده ی تخم مرغ در حین زدن بهش اضافه می شه. وقتی سفیده ی تخم مرغ رو می زنیم، بافت پروتئین های سفیده از هم باز می شن و یه ترکیب جدید دور حباب های هوا تشکیل می دن، حین زدن سفیده، معمولا شکر یا پودر قند هم اضافه می شه که رطوبت سفیده ی تخم مرغ رو به خودش بگیره و فُرمش رو پایدار کنه، برای محکم کاری یه ماده ی اسیدی که کرم تارتار باشه هم بهش اضافه می کنن. اضافه کردن ماده ی اسیدی باعث می شه زمان فرم گرفتن سفیده طولانی تر شه، مدت زمان زدن بیشتر، هوای بیشتری وارد سفیده می کنه و در نتیجه سفیده مستحکم تر می شه. این عامل اسیدی سفیده رو براق و سفید هم نگه می داره.

نکته در تهیه پای گلابی

همونطور که گفته شد کرم تارتار برای مستحکم کردن سفیده تخم مرغ به کار میره. می تونید کرم تارتار رو حذف کنید. به جاش سفیده رو اونقدری با هم زن بزنید که از ظرف برگردون نریزه.

دسر | پای گلابی | کیک بدون فر | انواع دسر | دسر خوشمزه | آموزش دسر | دسر مجلسی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8393
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *