طرز تهیه پای شلیل
پای شلیل, طرز تهیه پای شلیل, پای هلو, طرز تهیه پای هلو, طرز تهیه خمیر پای, مواد پای هلو, مواد پای شلیل, روش تهیه پای هلو, روش تهیه پای شلیل, طرز تهیه کیک هلو, طرز تهیه کیک شلیل, طرز تهیه کیک ساده با هلو, طرز تهیه کیک ساده با شلیل, پای کیک هلو, پای کیک شلیل
اول از همه شلیل یا هلو رو ورقه ای خورد کنید.
فرتون و روشن کنید تا گرم بشه.
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید.
سفیده رو بزنید تا پف کنه.
بعد یک سوم از شکر و اضافه کنید و هم بزنید بعد بزارید یخچال.
زرده و باقی شکر و وانیل و با هم مخلوط کنید.
با همزن خوب هم بزنید تا حجم بگیره.
بعد روغن و اضافه کنید و هم بزنید.
بعد ماست رو اضافه و حدود یک دقیقه هم بزنید.
حالا همزن و بزارید کنار، آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید.
کم کم به موادتون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
بعد سفیده رو بین اضافه کردن آرد کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
مایع کیک و تا یک سوم قالب کیک بریزید.
بعد شلیل یا هلو حلقه شده رو روی مایع کیک بچینید.
باقی مانده مایع کیک بریزید داخل قالب کیک.
کلا مایع کیک دو سوم قالبتونو بگیره.
قالب کیک رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بذارید.
مدت زمان ۳۰ دقیقه برای پخت کیک کافیه.
در آخر بعد از پخت کیک، روی پای را با پودر قند تزیین کنید.
نوش جان
دسر | پای شلیل | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر کیک | انواع پای
دستور تهیه و عکس از فاطمه مختاری عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!