در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پای سیب بدون فر

زمان آماده سازی : 12 ساعت

بازدید : 5240 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره ذوب شده1/2 پیمانهبیسکویت گراهام یا پتی بور2 پیمانه
شکر2 ق غخامه2 پیمانه
شیر پر چرب400 گرمسیب مخصوص پای560 گرم
دارچین1 ق چسس کاراملبه مقدار لازم
     

طرز تهیه پای سیب بدون فر

دسر,پای سیب بدون فر,انواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر خوشمزه,دسر جدید,دسر سرد,طرز تهیه پای سیب بدون فر,طرز تهیه پای سیب ساده,طرز تهیه پای سیب قالبی, پای سیب با بیسکویت پتی بور

برای تهیه پای سیب ابتدا بیسکویت ها را دورن میکسر به صورت پودر دربیارید.

سپس در ظرفی کره، بیسکویت‌های خرد شده و شکر را ریخته و به خوبی هم بزنید.

در این مرحله نیاز به ظرف مستطیلی دارید. می تونید از ظرف پیریکس یا قالب های مستطیلی استفاده کنید.

داخل قالب رو کاغذ روغنی بندازید.

کاغذ باید از لبه های ظرف خارج بشه.

بعد ترکیبی رو که درست کرده بودین رو داخل ظرف بریزید و به خوبی داخل ظرف پهن کنید.

با پشت قاشق روی مواد فشار بدین تا به خوبی به هم بچسبن.

سپس قالب رو داخل یخچال بذارید و برید برای ادامه کار.

در ظرفی خامه رو بریزید و با همزن هم بزنید تا فرم بگیره.

سپس شیر عسلی رو اصافه کنید و هم بزنید.

در مرحله بعدی سیب مخصوص پای و دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.

قالب رو از یخچال خارچ کنید و موادتون رو روی لایه اول بریزید.

سپس قالب رو برای مدت ۱۲ ساعت درون فریزر بذارید تا دسر به خوبی خودشو بگیره.

بعد از این زمان قالب رو از فریزر خارج کنید.

از طرفین کاغذ روغنی رو به بالا بکشید و دسر رو از قالب خارج کنید.

سپس با چاقو تیز دسر رو به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

در اخر روی هر یک از تکه ها سس کارامل بریزید و سرو نمایید.

نوش جان

طرز تهیه سیب مخصوص پای

برای تهیه این سیب بر اساس این مفدار مواد عمل کنید و برای تهیه دسر پای سیب مقدار مواد رو تغییر داده تا به میزان مناسب برسید.

۴ پیمانه سیب پوست کنده و خرد شده

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

۱/۲ پیمانه شکر

۲ الی ۴ قاشق غذاخوری آدر ذرت

۱/۲ قاشق چای خوری جوز هندی ( اختیاری)

۱ قاشق چایخوری دارچین ( اختیاری)

۱ پیمانه آب یا آب سیب

ابتدا آب لیمو را روی سیب های خرد شده بریزید. سپس مواد دیگه به جز آب رو با هم مخلوط کنید و روی سیب ها بریزید.

مواد رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت بذارید.

سپس آب رو اضافه کرده و اجازه بدین که بجوشه و سپس غلیظ بشه. بهتره با شعله ملایم این کار رو انجام بدین.

بعد بذارید خنک بشه و برای دسر ازش استفاده کنید.

پای سیب پای سیب بدون فر

دسر | پای سیب بدون فر | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر سرد

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9890
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 13 = 22

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

59 − = 58