در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دسر پان اسپانیا

زمان آماده سازی : 4 ساعت

بازدید : 1311 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ2 عددنشاسته ذرت2 ق غ
شکر1 لیوانوانیل1/2 ق چ
شیر سرد4 لیوانخامه صبحانه1 بسته
آرد1/2 لیوانپودر کاکائو2 ق غ
گردو و موزبه دلخواهبیسکویت پتی بور شکلاتی1 الی 2 بسته
 

دسر پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا , دسر اسپانیایی پان , دسر پان , دسر شکلاتی پان , دسر مدرن , دسر جدید و خوشمزه , دسر ساده و شیک , دسر مجلسی , دسر اسپانیایی خوشمزه , تزیین دسر پان اسپانیا 

ابتدا شكر و تخم مرغ رو ۸ دقيقه با دورتند همزن بزنید.

بعد نشاسته ذرت و با يكم از شير سرد حل كنید.

مابقی شير رو روی حرارت بگذارید و تخم مرغ و شكر كه زده بودید رو بهش اضافه کنید.

بعد نشاسته ذرت رو كه حل كرده بودین، اضافه كنید.

مدام با همزن دستی هم بزنید.

ارد و اضافه كنید.

كم كم و مدام با همزن دستی روی حرارت ملايم هم بزنید تا غليظ شود.

بعد خامه رو اضافه كنید.

زير حرارت و خاموش كنید.

هم زدن را ادامه دهید تا يكدست شود.

در اخر وانيل رو اضافه كنید.

نيمي از مايه دسر رو بردارید و بهش پودر كاكائو بزنید.

ظرف مناسبی انتخاب کنید.

مقداری از مایه ساده دسر رو داخل ظرف بریزید.

سپس موز، گردو و بیسکویت خورد شده را روی مایه دسر بریزید.

بعد از مایه شکلاتی دسر روی دسر بریزید.

این کار رو تا زمانی انجام دهید که ظرف پر شود.

هر ظرف دسر رو برای مدت ۳ ساعت درون یخچال بگذارید.

نوش جان

دسر پان اسپانیا | دسر | دسر ساده | دسر خوشمزه |دسر مدرن | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر ارزان

دستور تهیه و عکس از ندا اسلامی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11829
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 8 = 14

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

82 − 76 =