دسر | تهیه پاناکوتای قهوه | انواع دسرهای ایتالیایی | دسر ساده با شیر
پاناکوتا یکی از انواع دسرهای ایتالیایی است. این دسر ساده با شیر تهیه می شود. با آموزش تهیه پاناکوتای قهوه همراه ما باشید.
طرز تهیه پاناکوتای قهوه
همه مواد را در قابلمه ریخته،روی شعله متوسط قرار دهید.
تا زمانی که شکر و ژلاتین حل شوند.
تا حدی که گرم بشه کافیه.
نباید بجوشه. بعد از خنک شدن داخل ظرف دسر ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد.
به همین راحتی. دسر ساده و خوشمزه آماده است.
نکته در تهیه پاناکوتا
بهتره خامه رو قبل از اضافه کردن کمی با قاشق بزنید و بعد اضافه کنید.
اگر طعم قهوه رو دوست ندارید،به جای قهوه ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید.
این دسر رو میتونین در ظرف های تک نفره درست کنید و روش رو با شکلات آب کرده یا پودر کاکائو تزیین کنید.
می تونید از نسکافه هم استفاده کنید و پاناکوتای نسکافه رو درست کنید.
دسر | پاناکوتای قهوه | انواع دسر ساده | انواع دسر با شیر | دسر مجلسی | دسرخوشمزه | دسر سرد
دسر قهوه, دسر پاناکوتا شکلاتی, پاناکوتای نسکافه,طرز تهیه پاناکوتا قهوه, آموزش دسر, دسر با نسکافه, دسر با قهوه, دسر ساده خوشمزه, دسر ایتالیایی, دسر ساده با شیر, ظرف دسر, شکلات آب کرده, تزیین پاناکوتا
نظرتون درباره این آموزش چیست!