طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی وانیلی
طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی وانیلی, پاناکوتای شکلاتی, پاناکوتای وانیلی, تزیین پاناکوتا, دسر پاناکوتای شکلاتی, دسر پاناکوتای وانیلی, طرز تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی, طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی, دسر پاناکوتا با شیر و خامه, طرز تهیه پاناکوتای وانیلی
برای تهیه قسمت پاناکوتای شکلاتی، ۴ گرم ژلاتین رو داخل آب سرد نرم کنید.
حداقل ۱۰ دقیقه اجازه بدین که ژلاتین داخل آب بمونه.
داخل قابلمه کوچک، نوتلا، ۵۰ میلی لیتر شیر، ۲۰۰ میلی لیتر خامه و ۱ قاشق غذاخوری شکر رو بریزید.
روی شعله متوسط بزارین و گرم کنین تا به نقطه جوش برسه.
بعد از روی شعله بردارین و ورق های ژلاتین رو از توی آب بردارین و آبشو خوب بگیرین و به مخلوط اضافه کنید.
مواد رو خوب مخلوط کنید.
بعد ظرف دلخواه رو کج بزارین و با دقت مخلوط رو توش بریزید.
مواظب باشین به جاهای دیگه نخوره.بعد ۲ ساعت بذارید یخچال تا خودشو بگیره.
برای تهیه پاناکوتای وانیلی،۳ گرم ورقه های ژلاتین رو داخل آب نرم کنید.
حداقل ۱۰ دقیقه اجازه بدین که ژلاتین داخل آب بمونه.
۲۰۰ میلی لیتر خامه ، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۵ میلی لیتر شیر رو داخل قابلمه کوچک بریزید.
روی شعله متوسط گرم کنید.
بعد وانیل رو اضافه کنید و به نقطه جوش برسونید و بعد از روی شعله بردارین.
ورقه های ژلاتین رو از آب دربیارید و آبشو بگیرید و به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد که مخلوط ولرم شد ظرف رو از یخچال دربیارید و به طرف دیگه کج کنین و با دقت پاناکوتای وانیلی رو بریزید.
مجدد داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره.
دسر | پاناکوتای شکلاتی وانیلی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مدرن | دسر سرد
طرز تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!