در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 485 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۳ / مهر / ۱۳۹۵

نوقا پسته ای | طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل | دسر خوشمزه نوقا پسته ای

فر رو با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید.

کف یک قالب کمی گود ۲۰-۲۵ سانتی متری کاغذ روغنی پهن کنید.

طوری که از لبه های ظرف بیرون بزنه تا بتونید راحت تر نوقا رو از کاغذ جدا کنید.

با برس تمام سطح کاغذ رو چرب کنید.

پودر قند و نشاسته رو با هم مخلوط کنید و نصف مخلوط رو کف ظرف الک کنید.

سپس دانه های پسته و کشمش رو کف یک سینی پهن کنید و در فر بذارید تا گرم بشن.

سفیده های تخم مرغ رو با کمی نمک بزنید تا کمی کف کنه.

سپس ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه و چند ثانیه هم بزنید.

بقیه شکر رو با آب و عسل در یک شیرجوش ضخیم روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد.

با استفاده از حرارت سنج مخصوص تا زمانی که دمای مخلوط در حال جوش به ۲۵۳ فارنهایت ( ۱۲۳ سانتیگراد) برسه که چند دقیقه طول میکشه روی حرارت بذارید.

وقتی به این دما رسید دماسنج رو در بیارید.

ظرف شهد رو از روی حرارت بردارید و کم کم درحالی که سفیده رو با سرعت میزنید به اون اضافه کنید.

۱۲ دقیقه به زدن تخم مرغ و شهد ادامه بدین تا سفت بشه.

البته هنوز داغ خواهد بود.
در صورت دلخواه چند قطره گلاب رو هم در این مرحله اضافه کنید.

یک لیسک رو با روغن چرب کنید و با استفاده از لیسک چرب پسته های گرم و بقیه مغزها یا کشمش یا آلبالو یا گیلاس خشک رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط رو با کمک لیسک روی قالبی که از قبل آماده کردین پهن کنید.

بعد دستتون رو چرب و نوقا رو روی قالب پهن کنید.

بقیه مخلوط پودر قند رو روی سطح نوقا الک کنید.

حداقل ۲ ساعت باید نوقارو خنک کنید.

وقتی خودشو خوب گرفت با استفاده از لبه های کاغذ روغنی از توی ظرف در بیاریدش.

بعد با یک کارد تیز که خوب چرب شده به اندازه دلخواه برش بزنید.

اینم از نوقا پسته ای امروز.

نوش جان

نکته در تهیه نوقا پسته ای

به جای کشمش می تونید از بادام یا گردو و حتی آلبالو خشکه بدون هسته هم استفاده کنید.

قبل از استفاده از سفیده تخم مرغ آنرا به دمای اتاق برسونید.

دسر | نوقا پسته ای | دسر خوشمزه | دسر ساده | دسر مجلسی | دسر جدید | چاشنی | آموزش آشپ

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8872
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    65 + = 69

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    + 56 = 61