سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

نوقا پسته ای

زمان آماده سازی :2 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1006 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن کانولا یا آفتابگردان2 ق غپودر قند1/4 فنجان
نشاسته ذرت1/4 فنجانمغز پسته2 فنجان
کشمش2 فنجانسفیده تخم مرغ2 عدد
نمککمیشکر1 و 2/3 فنجان + 1 ق غ
عسل1/2 فنجانآب2 ق غ
گلاباختیاری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

نوقا پسته ای | طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل | دسر خوشمزه نوقا پسته ای

با آموزش طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل همراه ما باشید.

فر رو با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید.

کف یک قالب کمی گود ۲۰-۲۵ سانتی متری کاغذ روغنی پهن کنید.

طوری که از لبه های ظرف بیرون بزنه تا بتونید راحت تر نوقا رو از کاغذ جدا کنید.

با برس تمام سطح کاغذ رو چرب کنید.

پودر قند و نشاسته رو با هم مخلوط کنید و نصف مخلوط رو کف ظرف الک کنید.

سپس دانه های پسته  و کشمش رو کف یک سینی پهن کنید و در فر بذارید تا گرم بشن.

سفیده های تخم مرغ رو با کمی نمک بزنید تا کمی کف کنه.

سپس ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه و چند ثانیه هم بزنید.

بقیه شکر رو با آب و عسل در یک شیرجوش ضخیم روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد.

با استفاده از حرارت سنج مخصوص تا زمانی که دمای مخلوط در حال جوش به ۲۵۳ فارنهایت ( ۱۲۳ سانتیگراد) برسه که چند دقیقه طول میکشه روی حرارت بذارید.

وقتی به این دما رسید دماسنج رو در بیارید.

ظرف شهد رو از روی حرارت بردارید و کم کم درحالی که سفیده رو با سرعت میزنید به اون اضافه کنید.

۱۲ دقیقه به زدن تخم مرغ و شهد ادامه بدین تا سفت بشه.

البته هنوز داغ خواهد بود.

در صورت دلخواه چند قطره گلاب رو هم در این مرحله اضافه کنید.

یک لیسک رو با روغن چرب کنید و با استفاده از لیسک چرب پسته های گرم و بقیه مغزها یا کشمش یا آلبالو یا گیلاس خشک رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط رو با کمک لیسک روی قالبی که از قبل آماده کردین، بریزید.

بعد دستتون رو چرب و نوقا رو روی قالب پهن کنید.

بقیه مخلوط پودر قند رو روی سطح نوقا الک کنید.

حداقل ۲ ساعت باید نوقا رو خنک کنید.

وقتی خودشو خوب گرفت با استفاده از لبه های کاغذ روغنی از توی ظرف در بیاریدش.

بعد با یک کارد تیز که خوب چرب شده به اندازه دلخواه برش بزنید.

اینم از نوقا پسته ای امروز.

نوش جان

نکته در تهیه نوقا پسته ای 

به جای کشمش می تونید از بادام یا گردو  و حتی آلبالو خشک بدون هسته هم استفاده کنید.

قبل از استفاده از سفیده تخم مرغ آنرا به دمای اتاق برسونید.

 

دسر | طرز تهیه نوقا پسته ای | دسر خوشمزه | دسر ساده | دسر مجلسی | دسر جدید | چاشنی

 

دسر | نوقا پسته ای | دسر خوشمزه | دسر ساده | دسر مجلسی | دسر جدید | چاشنی | آموزش آشپزی

طرز تهیه نوقا پسته ای, نوقا پسته ای در خانه, تهیه نوقا پسته ای در خانه, طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل, شیرینی تسبیحی تبریز, نوقا پسته ای تبریز, طرز تهیه نوقا پسته ای تبریز

 

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8869
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *