سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

دسر نوتلا پنیر

زمان آماده سازی :دو ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 980 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ورق ژلاتین 5 عدد آب 1 پیمانه
شیر 2 پیمانه نوتلا 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه خامه اختیاری
شیر تبخیر شده 720 گرم پنیر خامه ای 190 گرم
وانیل مقداری بادام پرک و نوتلا برای تزیین
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

دسر نوتلا پنیر 

طرز تهیه دسر نوتلا پنیر, دسر با نوتلا, دسر شکلاتی, دسر پنیری, دسر ساده با نوتلا, دسر نوتلا و پنیر, دستور تهیه دسر نوتلا و پنیر, طرز تهیه دسر کرم پنیر, دسر شکلاتی قالبی, دسر شکلاتی بدون فر, دسر شکلاتی با ژلاتین, انواع دسر شکلاتی, دسر شکلاتی سرد

۳ ورق ژلاتین رو با ۳/۴ پیمانه آب، خیس کنید و چند دقیقه بزارید بمونه.

بعد ۱۰ ثانیه داخل مایکروویو بزارید.

شیر، ۱/۴ پیمانه شکر، نوتلا و ژلاتین حل شده رو مخلوط کنید تا کاملا ترکیب بشن.

بعد اینو داخل قالب سیلیکونی که خیلی کم روغن مالیدین، بریزید و ۱ ساعت بزارید یخچال.

۲ تا ورقه ژلاتین که مونده رو، داخل ۱/۴ پیمانه آب بندازین.

چند دقیقه صبر کنین و بعد ۱۰ ثانیه بزارید داخل مایکروویو.

شیر تبخیر شده، پنیر، ۳/۴ پیمانه شکر و ژلاتین حل شده رو مخلوط کنید تا کاملا ترکیب بشن.

بعد اینو روی لایه اول که روش سفت شده بریزید.نباید زیاد سفت باشه.

۱ ساعت بزارید یخچال، یا اونقدر که کاملا سفت شه.

یک شب بمونه بهتره.

آخر هم دسر تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

استفاده از وانیل و خامه اختیاری هستش.

می تونید از وانیل برای طعمش استفاده کنید.

از خامه هم می تونید برای خوشمزه تر و چرب تر شدن دسرتون استفاده کنید.

دسر | دسر نوتلا پنیر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن | دسر مجلسی

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10342
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *