سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

نوتلا خانگی

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 516 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فندق تست شده بدون نمک2/3 پیمانهعسل3 ق غ
شکلات تلخ ریز شده1/2 پیمانهشیر عسلی3/4 پیمانه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه نوتلا خانگی | طرز تهیه شکلات نوتلا | طرز تهیه نوتلا شیک | طرز تهیه نوتلا خوشمزه | شکلات صبحانه

در این روش تهیه نوتلا خانگی از روغن استفاده نمیشه.

در نتیجه برای کسایی که با روغن مشکل دارن، مورد مناسبیه.

برای تست فندق ها کف سینی کاغذ روغنی بگذارید.

فندق ها راداخل سینی بریزید.

در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید تا قهو ه ای شوند.

در طی این مدت حتما هر ۳ تا ۴ دقیقه یکبار فندق ها را زیر رو کنید تا نسوزند.

بعداز تست شدن، فندق ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

سپس فندق را داخل غذا ساز بریزید.

بعداز یک دقیقه دیگر فندق شروع میکنه به جمع شدن به دور تیغه دستگاه.

در این مرحله میتونید یک پینچ نمک اضافه کنید.

بعداز حدود ۵ دقیقه مایه صاف و یکدستی خواهید داشت.

تا زمانی ادامه دهید که کاملا یکدست شود.

شیر عسلی و شکلات و عسل را با هم ترکیب و به روش بن ماری ذوب کنید.

مخلوط شکلات را به ظرف فندق اضافه و مجددا دستگاه را روشن کنید.

به مدت ۱ تا ۲ دقیقه و یا یشتر تا زمانی که کاملا صاف و روان و براق شود و دانه ای داخل آن وجود نداشته باشد ترکیب کنید.

تا زمانی که یکدست نشده به ترکیب شدن آنها ادامه دهید.

نوتلا شما آماده شده.

در صورت تمایل میتوانید مقدار بیشتری عسل اضافه کنید.

اما به اندازه کافی شیرین است. بااین حال به ذائقه خودتون بستگی داره و میتونید مقدار عسل را کم و زیاد کنید.

نکته در تهیه نوتلا خانگی

با این مقدار حدود ۱ و نیم پیمانه نوتلا خواهید داشت.

غلظت شیر عسلی شما باید مناسب باشد.اگر از نوع خانگی استفاده میکنید حتما به غلظت و یکدست بودن شیر عسلی توجه کنید.

بهتره از شکلات تلخ استفاده کنید. چون به اندازه کافی شیرین هست حتی نوع ایرانی تا ۹۶ % هم به نظر من عالیه اما غیر ایرانی درصد کمتر در نظر بگیرین.

این نوتلا در ظرف دار تا ۱ ماه در یخچال قابل نگهداری می باشد.

میتوانید از این نوتلا در انواع کیک ها، رولت ها، دسر ها، نوشیدنی ها، بستنی، کروسان و……. استفاده کنید.

دسر | طرز تهیه نوتلا خانگی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه | چاشنی

دسر | نوتلا خانگی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه | آموزش دسر

دسر,نوتلا خانگی,انواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر جدید,دسر خوشمزه,آموزش دسر,طرز تهیه شکلات نوتلا,طرز تهیه نوتلا شیک,طرز تهیه نوتلا خوشمزه,شکلات صبحانه

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9208
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *