در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 226 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۰۱ / آذر / ۱۳۹۵

طرز تهیه نان موزی سبوس دار | دسر با موز له شده | دسر موزی خوشمزه

برای تهیه نان موزی ابتدا توری فر را در طبقه سوم پایینی قرار دهید.

فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید.

یک قالب مناسب به اندازه ۲۲ در ۱۲ سانتی متری را با اسپری روغنی چرب کنید.

سس سیب، عسل، شکر قهوه ای، وانیل و شیر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ و موز له شده را اضافه کرده و هم بزنید.

مخلوط را آنقدری هم بزنید تا یکدست شود.

آرد، جوش شیرین، دارچین و نمک را ر کاسه ای دیگر مخلوط کنید.

مواد مایع را داخل ظرف آرد بریزید.

در حدی هم بزنید که مواد مخلوط شوند. و به آرامی هم بزنید.

در آخر گردو خورد شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را در قالبی که آماده کرده اید بریزید.

۶۰ تا ۶۵ دقیقه در فر بپزید.

بعد از گذشت نیمی از این زمان نان را لای فویل آلومینیومی بپیچید تا روی آن خیلی تیره نشود.

قبل از خروج نان از فر برای اطمینان از پخت از تست خلال دندان استفاده کنید.

بعد از پخت اجازه دهید که نان خنک شده و بعد برش بزنید.

نوش جان

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9404
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    45 + = 53

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    59 + = 64