در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 3130 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۰۲ / مهر / ۱۳۹۵

انواع دسر,دسر های جدید,دسر مجلسی,دسرهای ایرانی,دسر تیرامیسو,دسر باکلاس,دسربستنی,دسر با بستنی,انواع دسر,طرز تهیه دسر,دسرها,اسم تمام دسر ها,لیست کامل دسر,دسر

طرز تهیه دسر مگنولیا | دسر | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | آموزش دسر | دسر مجلسی
طرز تهیه دسر مگنولیا

برای تهیه دسر مگنولیا به ترتیب زیر عمل کنید.

شکر و نمک و نشاسته را داخل قابلمه بریزید.

سپس کمی از شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا نشاسته حل شود.

بعد زرده ها رو اضافه کنید و باز هم بزنید.

سپس بقیه شیر را اضافه کنید.

مایه را روی گاز بذارید و مدام هم بزنید تا بپزه و غلیظ بشه.

و وقتی جوشید شعله رو خاموش کنید.

وانیل و کره رو اضافه و هم بزنید تا از حرارت بیفته.

وقتی ولرم شد خامه رو آروم آروم اضافه و هم بزنید.

سپس داخل ظرفی که می خواهید دسر رو سرو کنید کمی بیسکویت خرد شده ،یه لایه دسر مگنولیا ،دوباره بیسکویت ،چند برش موز یا هر میوه ای که دوست دارید بریزید.

این کار رو تکرار کنید تا زمانی که ظرف پر بشه.

نوش جان

نکته در تهیه دسر مگنولیا

از هر نوع بیسکویتی می تونید استفاده کنید. فقط ساده باشه.

نشاسته گل، نشاسته حاصل از گندم هست که به صورت فله یا بسته بندی در سوپر مارکت ها و لوازم قنادی به فروش می رسه.

این دسر هم بصورت دسر گرم و هم دسر سرد قابل استفاده هست و هر جفتش خوشمزه است.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8517
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    90 − 85 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    57 + = 67