طرز تهیه دسر مگنولیا
برای تهیه دسر مگنولیا به ترتیب زیر عمل کنید.
شکر و نمک و نشاسته را داخل قابلمه بریزید.
سپس کمی از شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا نشاسته حل شود.
بعد زرده ها رو اضافه کنید و باز هم بزنید.
سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
مایه را روی گاز بذارید و مدام هم بزنید تا بپزه و غلیظ بشه.
و وقتی جوشید شعله رو خاموش کنید.
وانیل و کره رو اضافه و هم بزنید تا از حرارت بیفته.
وقتی ولرم شد خامه رو آروم آروم اضافه و هم بزنید.
سپس داخل ظرفی که می خواهید دسر رو سرو کنید کمی بیسکویت خرد شده ،یه لایه دسر مگنولیا ،دوباره بیسکویت ،چند برش موز یا هر میوه ای که دوست دارید بریزید.
این کار رو تکرار کنید تا زمانی که ظرف پر بشه.
نوش جان
نکته در تهیه دسر مگنولیا
از هر نوع بیسکویتی می تونید استفاده کنید. فقط ساده باشه.
نشاسته گل، نشاسته حاصل از گندم هست که به صورت فله یا بسته بندی در سوپر مارکت ها و لوازم قنادی به فروش می رسه.
این دسر هم بصورت دسر گرم و هم دسر سرد قابل استفاده هست و هر جفتش خوشمزه است.
دسر مگنولیا | دسر | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | آموزش دسر | دسر خوشمزه
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!