در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

موس تیرامیسو

زمان آماده سازی : 3 ساعت

بازدید : 1652 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پنیر ماسکارپونه250 گرمخامه350 میلی لیتر
پودر ژلاتین2-4 گرمشکر80 گرم
نسکافه2 ق چ

طرز تهیه موس تیرامیسو

دسر تیرامیسو, پودینگ, موس شکلاتی ساده, پاناکوتا, دسرتیرامیسو, طرز تهیه موس تیرامیسو, دسر تیرامیسو خوشمزه

برای تهیه این دسر ابتدا پودر ژلاتین رو با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید.

۵ دقیقه صبر کنید.

بهتره برای حل کردن ژلاتین از روش بن ماری استفاده کنید.

پنیر ماسکارپونه، خامه، شکر و نسکافه رو داخل قابلمه بریزید.

روی شعله کم بزارین و مدام هم بزنید و مواظب باشید نسوزه،

بعد که به نقطه جوش رسید، از روی شعله بردارین و ژلاتین رو اضافه کنید.

خوب هم بزنین.بعد صبر کنین تا به دمای اتاق برسه.

بعد بین ۴-۶ ظرف دلخواه تقسیم کنین و ۲-۳ ساعت بزارین بمونه یخچال.

می تونید شکر این دسر رو بیشتر کنید.

این مقدار مواد برای ۴ الی ۶ نفر مناسب است.

دسر | موس تیرامیسو | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مدرن | دسر مهمانی

دستور تهیه و عکس از زهرا بانو عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10396
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

31 − 26 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

25 − 19 =