طرز تهیه موس تیرامیسو
دسر تیرامیسو, پودینگ, موس شکلاتی ساده, پاناکوتا, دسرتیرامیسو, طرز تهیه موس تیرامیسو, دسر تیرامیسو خوشمزه
برای تهیه این دسر ابتدا پودر ژلاتین رو با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید.
۵ دقیقه صبر کنید.
بهتره برای حل کردن ژلاتین از روش بن ماری استفاده کنید.
پنیر ماسکارپونه، خامه، شکر و نسکافه رو داخل قابلمه بریزید.
روی شعله کم بزارین و مدام هم بزنید و مواظب باشید نسوزه،
بعد که به نقطه جوش رسید، از روی شعله بردارین و ژلاتین رو اضافه کنید.
خوب هم بزنین.بعد صبر کنین تا به دمای اتاق برسه.
بعد بین ۴-۶ ظرف دلخواه تقسیم کنین و ۲-۳ ساعت بزارین بمونه یخچال.
می تونید شکر این دسر رو بیشتر کنید.
این مقدار مواد برای ۴ الی ۶ نفر مناسب است.
دسر | موس تیرامیسو | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مدرن | دسر مهمانی
دستور تهیه و عکس از زهرا بانو عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!