سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

موس تمشک

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 74 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تمشک یا توت فرنگی3 پیمانهشکر1/2 پیمانه + 1 ق غ
آب لیمو تازه3 ق غپودر ژلاتین1 ق غ
خامه پرچرب3 پیمانهپودر شکر6 ق غ
بیسکویت لیدی فینگر1/2 بستهآب گرم1 پیمانه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

موس تمشک

طرز تهیه موس تمشک, طرز تهیه موس توت فرنگی, موس تمشک یا توت فرنگی, طرز تهیه انواع موس میوه, کرم موس توت فرنگی, موس با خامه و تمشک, موس با خامه و توت فرنگی, طرز تهیه دسر خانگی موس, موس میوه, طرز تهیه موس میوه ای

برای تهیه موس تمشک یا موس توت فرنگی به ترتیب زیر عمل کنید.

در یک قابلمه متوسط، ۱/۲ پیمانه شکر و ۲ پیمانه تمشک یا توت فرنگی رو بریزید.

مواد رو بپزین، بعضا هم بزنین تا غلظتش مثل مربا بشه.

بعد از روی شعله بردارین و از الک رد کنین.

مجدد بزارین روی شعله ملایم و آب لیمو و پودر ژلاتین رو اضافه کنین.

هم بزنین تا ژلاتین کاملا حل شه ولی نجوشونین.

از روی شعله بردارین و بزارین سرد شه تا سفت شه.

اونقدر که نشه راحت همش زد.

بیسکوییت های لیدی فینگر رو به ۳ قسمت تقسیم کنین،

۱ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه و آب گرم رو با هم مخلوط کنید.

هر بیسکوییت رو ۲ ثانیه داخل شیره حاصل بزارین و بردارین.

بعد زیر هر ظرف ۲ لایه لیدی فینگر(۶ عدد) بزارین.

خامه و پودر شکر رو با درجه بالای همزن، ۲ دقیقه بزنین تا فرم بگیره و پفی بشه.

خیلی نزنین چون کره میشه.

بعد ۱و نیم پیمانه از خامه فرم گرفته رو داخل قیف که ماسوره ستاره بزرگ داره پر کنین و بزارین یخچال.

به بقیه خامه فرم گرفته به آرامی سس تمشک رو اضافه کنین که به دمای اتاق رسیده.

هر سری ۱/۴ پیمانه از سس اضافه کنین.

و هر سری با لیسک زیرو رو کنین تا مخلوط بشن.

بعد خامه تمشکی رو داخل قیف ماسوره دیگه بریزین .

نصفش رو روی لیدی فینگر ها بزنین.

بعد باقی مانده تمشک ها یا توت فرنگی ها رو روی خامه بچینین.

مقداری هم برای تزیین نگه دارین.

باقی مونده خامه تمشکی رو روی تمشک یا توت فرنگی ها با ماسوره بزنین.

و در آخر روشون خامه ای که در یخچال گذاشتین رو بزنین.

با تمشک یا توت فرنگی، برگ نعناع تازه تزیین کنین .

حداقل ۱ ساعت بزارین یخچال تا خوب خودشو بگیره.

با این مقدار برای ۶ نفر می تونید موس تمشک یا موس توت فرنگی درست کنید.

دسر | موس تمشک | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن | دسر مجلسی

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10369
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *