در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مافین نوتلا

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

بازدید : 1802 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ2 عددشکر قهوه ای1/2 پیمانه
پودر کاکائو1/4 پیمانهجوش شیرین1/2 ق چ
آرد سلف رایزینگ2 و 2/2 پیمانهکره نرم شده125 گرم
باتر میلک1 پیمانهشکلات نوتلابه میزان لازم
 

طرز تهیه مافین نوتلا | طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا | طرز تهیه کیک شکلاتی | طرز تهیه مافین شکلاتی | مافین شکلاتی | مافین نوتلا

امروز با آموزش مافین نوتلا همراه ما باشید.

در تهیه این مافین نیازی به هم زدن ندارید.

پس اگه یه کیک خوشمزه شکلاتی می خواین که نیازی به همزن نداره این مافین رو از دست ندین.

مواد خشک را درون یک کاسه بریزید.

کره و تخم مرغ ها را که کمی با چنگال زدیدکه یکدست شود؛  را همراه باترمیلک به آرد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. به طوری که یکدست شود.

قالب مافین را کاغذ روغنی انداخته.

کمی کف آن را چرب کنید.

از موادتون ته قالب ریخته و روش رو به اندازه ۱ قاشق چای خوری شکلات نوتلا قرار بدین.

بعد روی نوتلاها را با بقیه مایع می پوشونیم.

درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدین.

بعد از حاضر شدن، مافینها را روی یک سیمی توری قرار بدین تا خنک شوند.

نوش جان

دسر | مافین با نوتلا | انواع دسر | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر ساده | چاشنی

نکته در تهیه مافین نوتلا 

با این مقدار مواد ۱۲ عدد مافین نوتلا خواهید داشت.

قبل از استفاده از کره آن را به دمای اتاق برسونید.

آرد سلف رایزینگ | آرد قنادی | تهیه آرد قنادی در خانه | تهیه آرد سلف رایزینگ در خانه | آرد شیرینی پزی 

آرد سلف رایزینگ Self-Rising در واقع نوعی از آرد است که خودش به تنهایی تمام مواد لازم برای پف دادن به کیک را دارد.

اگر در دستوری نوشته شده باشه از این آرد استفاده کنید نمیتونید آرد سفید معمولی را به تنهایی جایگزینش کنید.

نیازی هم نیست برای یه کیک یا مافین که میخواهید درست کنید آرد جدا بخرید چون به راحتی میتونید خودتون تو خونه درستش کنید.

برای تهیه ۱ پیمانه آرد سلف رایزینگ شما نیازبه ۱ پیمانه آرد سفید، ۱ و ۱/۲ ق چ بکینگ پودر و ۱/۴ ق چ نمک نیاز دارید.

طرز تهیه باتر میلک خانگی 

باتر میلک به باقیمانده اون شیری که ازش کره میگیرن میگن.

در واقع بهش دوغ میگن، اما نه اون دوغی که ما کنار غذا استفاده میکنیم.

خیلی رقیق هست که می تونید توی خونه هم درست کنید.

برای درست کردن باترمیلک کافی است که ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به ۱ پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید.

۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند.

موارد مصرف باترمیلک | کیک باتر میلک | باترمیلک کجا استفاده میشه

باترمیلک برای آن است که رطوبت کیک حفظ شود و مزه خوبی داشته باشد.

باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی، به هضم غذا هم کمک می کند.

در خیلی از کیک های رژیمی،مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.

 

دسر | مافین نوتلا | انواع دسر | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر ساده | چاشنی

 طرز تهیه مافین نوتلا, طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا, طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه مافین شکلاتی, مافین شکلاتی,نکته در تهیه مافین نوتلا

آرد سلف رایزینگ, آرد قنادی, تهیه آرد قنادی در خانه, تهیه آرد سلف رایزینگ در خانه

آرد شیرینی پزی, طرز تهیه باتر میلک خانگی ,موارد مصرف باترمیلک, کیک باتر میلک

باترمیلک کجا استفاده میشه, کیک بدون هم زن, قالب مافین

دسر با شکلات نوتلا, کیک با شکلات نوتلا, پف کردن کیک

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8863
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 2

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 3