سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

مافین خرما زنجبیل

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 547 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آب1/3 پیمانهخرما خشک یا چیپس خرما1 پیمانه
جوش شیرین1/4 ق چآرد4 پیمانه
بکینگ پودر4 ق چپودر زنجبیل2 ق چ
دارچینمقداریشیر1 پیمانه
تخم مرغ1 عددوانیلکمی
شکر قهوه ای2 و 1/3 پیمانهروغن مایع60 میلی لیتر
کره40 گرمخامه صبحانه1 پیمانه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه مافین خرمالو زنجبیل

برای تهیه مافین خرما زنجبیل ابتدا فر را روشن کنید.

درجه فر را روی ۲۰۰ سانتی گراد بذارید.

اگه از قالب ماین استفاده میکنید که داخل قالب را چرب کنید.

از کاغذهای مخصوص مافین استفاده میکنید آنها را نیز آماده کنید.

بستگی به خودتون داره.

خرما را با آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بذارید.

سپس جوش شیرین را نیز اضافه کنید.

اجازه بدین با حرارت ملایم ۵ دقیقه روی شعله گاز بمونه.

مواد رو مدام هم بزنید تا خرما باز شده و حالت سس بگیرد.

آرد رو چند بار الک کنید.

مواد خشکی که دارید را با با هم مخلوط کنید. شامل آرد، بکینگ پودرف پودر زنجبیل و دارچین.

سس خرما که حاضر شد، با تخم مرغ، شیر، وانیل و روغن مخلوطش کنید.

۱ و ۱/۳ پیممانه شکر را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.

مواد خرما رو به مواد آرد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس از مواد آماده شده به مقدار ۲/۳ در قالب های مافین بریزید.

۱/۳ باقی مانده فضا برای پف کردن کاپ کیک است.

قالب ها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدین.

بعد از پخت اجازه بدین کمی خنک بشن.

برای تهیه سس کارامل، خامه، ۱ پیمانه شکر و کره را داخل ظرفی بریزید.

ظرف را روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید.

تا زمانی رو حرارت بمونه که قوام بگیره.

پس از آماده شدن سس کارامل، آنرا بر روی مافین خود بریزید.

نوش جان

دسر | طرز تهیه مافین خرما زنجبیل | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه

دسر | مافین خرما زنجبیل | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر سرد

دسر,مافین خرما زنجبیل,انواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر جدید,دسر خوشمزه,دسر سرد,مافین خرما,مافین زنجبیلی,مافین خوشمزه,آموزش دسر,طرز تهیه دسر,انواع دسربا شیر

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی,آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9587
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *