طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی | کیک شکلاتی ایتالیایی | لاو کیک شکلاتی
برای تهیه لاو کیک ایتالیایی به ترتیب زیر عمل کنید.
لایه اول لاو کیک
ابتدا کره و ۱ و ۱/۶ پیمانه شکر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
و بعد ۳ تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل را اضافه کرده و باز به خوبی هم بزنید.
آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۲ تا ۳بار الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شوند.
این مواد را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
يك لايه نازك از مواد را در قالب مورد نظر بريزيد و بقيه مواد را نگه داريد.
لایه دوم لاو کیک
پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای و ۲ تخم مرغ را داخل ظرفی به خوبی مخلوط کنید.
بعد ۱/۳ لیوان شکر و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل به آنها افزوده و مجددا به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مایه را روی مایه كيک ریخته و بعد بقیه مواد كيک را روی آن پخش کنید.
قالب کیک را به مدت ۱ ساعت داخل فر گرم شده با درجه ۱۸۰ سانتی گراد قرار دهید.
پس از پخت كيک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
لایه سوم لاو کیک
شکلات تخته ای را خرد کرده و به روش بن ماری آن را کاملا آب کنید.
پودر پودینگ و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.
سپس پودر ژلاتین را اضافه کنید و پس از اینکه حل شد از روی حرارت بردارید و با شکلات مخلوط کنید.
صبر کنید تا پودینگ کامل سرد شود.
کیک سرد شده را به قالب برگردانید و پودینگ را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید.
کیک را به مدت ۷ تا ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید
بعد از آن می توانید کیک لاو را سرو کنید.
نوش حان
دسر | لاو کیک ایتالیایی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مجلسی
دسر,لاو کیک ایتالیایی,انواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر جدید,دسر خوشمزه,دسر مجلسی,طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی,کیک شکلاتی ایتالیایی,لاو کیک شکلاتی,دسر سرد
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!