شیرینی عید,شیرینی نوروز, قطاب یزد, شیرینی خانگی,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی فانتزی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز
طرز تهیه قطاب یزد
روغن را آب می کنیم و می گذاریم تا سرد شود.
شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و روغن را با هم مخلوط می کنیم.
آرد را کم کم اضافه می کنیم.
خمیر لطیف و چسبناکی بدست می آید.
سپس آن را ۲ ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه یخچال قرار می دهیم .
خمیر را باز می کنیم،
قالب می زنیم.
در ظرف دیگر قند بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.
کمی گلاب هم می ریزیم تا به شکل خمیر در آید.
به اندازه یک قاشق چای خوری از آن بر می داریم.
از مواد میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم .
در داخل روغن داغ سرخ می کنیم .
سپس در پودر قند می غلتانیم .
نکته در تهیه قطاب یزد
مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند.
برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.
دسر | قطاب یزد | شیرینی عید | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی | شیرینی
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!