در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

قطاب یزد

زمان آماده سازی : 3 ساعت

بازدید : 3282 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد200 گرمبکینگ پودر1/2 ق چ
شیر1/2 پیمانهپودر پسته1/4 پیمانه
زرده تخم مرغ1 عددگردو خرد شدهبه میزان لازم
روغن جامد3 ق سقند بادام1/2 پیمانه
پودر هل1 ق چگلابکمی
پودر قندمقداری

شیرینی عید,شیرینی نوروز, قطاب یزد, شیرینی خانگی,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی فانتزی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز

طرز تهیه قطاب یزد

روغن را آب می کنیم و می گذاریم تا سرد شود.

شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و روغن را با هم مخلوط می کنیم.

آرد را کم کم اضافه می کنیم.

خمیر لطیف و چسبناکی بدست می آید.

سپس آن را ۲ ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه یخچال قرار می دهیم .

خمیر را باز می کنیم،

قالب می زنیم.

در ظرف دیگر قند بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.

کمی گلاب هم می ریزیم تا به شکل خمیر در آید.

به اندازه یک قاشق چای خوری از آن بر می داریم.

از مواد میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم .

در داخل روغن داغ سرخ می کنیم .

سپس در پودر قند می غلتانیم .

نکته در تهیه قطاب یزد

مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند.

برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.

دسر | قطاب یزد | شیرینی عید | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی | شیرینی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10017
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 7 = 3

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 3 =