طرز تهیه فروماژ گل سرخ
برای تهیه فروماژ گل سرخ به ترتیب زیر عمل کنید.
پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود.
تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی زده تا سفید و سبک شوند.
گلاب و پودر گل سرخ را به مواد اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
ژلاتین را به مواد افزوده و دوباره به مدت یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
خامه را در ظرف دیگر با همزن زده کمی فرم بگیرد و به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید.
قالب مورد نظر را به مدت پنج دقیقه در فریزر قرار داده تا سرد شود.
سپس فروماژ گل سرخ را در قالب ریخته و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت این مدت کف قالب را یک لحظه در آب گرم فرو برده و در ظرف مناسب برگردانید و سرو کنید.
نوش جان
دسر | فروماژ گل سرخ | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مهمانی
,دسرانواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر جدید,دسر خوشمزه, دسر مهمانی,طرز تهیه فروماژ گل سرخ,دسر با ژله,طرز تهیه دسر,آموزش دسر,دسر مجلسی,دسر سرد
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!