در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 1666 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۷ / مهر / ۱۳۹۵

طرز تهیه گاناش | طرز تهیه گاناش شکلاتی براق | گاناش چیست | گاناش فرم گرفته | تزیین کیک با گاناش | طرز تهیه گاناش شکلاتی مخصوص و گاناش شکلاتی ساده

گَنَش Ganache که بعضا گِناش یا گاناش هم گفته میشه از خامه و شکلات تشکیل میشه.

بسته به اینکه نسبت شکلات در گنش چقدر باشه غلظت گنش متفاوت خواهد بود.

زمانی که میزان شکلات دو برابر میزان خامه باشه گنش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور کیک را خواهد داشت.

وقتی میزان شکلات و خامه برابر باشه از گنش به عنوان گلیز استفاده میشه.

و زمانی که میزان شکلات یک دوم میزان خامه باشه از گنش به عنوان سس استفاده میشه.

پس در واقع گنش رسپی نداره. گنش یک نسبته بین شکلات و خامه.

یک گاناش تشکیل شده از دو ماده اولیه. خامه و شکلات.

شکلات مصرفی برای تهیه گاناش میتونه طعمهای مختلف و درصدهای متفاوت داشته باشه.

شما میتونید از شکلات سفید برای تهیه گاناش سفید رنگ برای تزیین کیکها استفاده کنید.

شکلات معمولی یا شکلات شیری و یا شکلات تلخ با درصدهای متفاوت.

مد نظر داشته باشید که گاناش شکر نداره. بنابراین شیرینی شکلات تنها عامل شیرین کننده گاناش خواهد بود.

طرز تهیه گاناش | تهیه گاناش در منزل | گاناش برای تزیین دسر | گاناش برای تزیین کیک

۲۰۰ گرم شکلات رو خورد کنید.

یک بسته خامه (۲۰۰ میلی لیتر) رو توی ظرف پیرکس بریزید.

خامه رو روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا گوشه هاش حباب دیده بشه.

بعد از روی حرارت بردارید.

یعنی اینکه همینکه خواست بجوشه از روی حرارت بردارید.

شکلات ها رو بریزید داخل ظرف خامه.

با هم زن دستی روی سطحش فشار وارد کنید تا شکلات ها فرو برن. ( به این کار میگن ویسک کردن)

هم نزنید.

اجازه بدین ۵ دقیقه استراحت کنه.

بعد مجددا ویسک کنید.

اینقدر ویسک کنید تا یه کرم یکنواخت و کاملا براقی تبدیل بشه.

حالا اجازه بدین سرد بشه.

میتونید بذارید توی یخچال ولی باید مرتب هم بزنید

بعد از سرد شدن گاناش غلیظ تر میشه.

می تونید برای تزیین ازش استفاده کنید.

خوبی گاناش به اینه که غلظتش رو میتونید تنظیم کنید.

یعنی همون اول که روانه میتونه گزینه خوبی باشه برای کاور کیک به عنوان گلیز.

یا میتونید بذارید یخچال تا سفت شه و با قیف و ماسوره روی کیک شکوفه و گل بزنید.

دسر | طرز تهیه گاناش | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر شکلاتی | انواع دسر مدرن | دسر سرد

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8933
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    − 2 = 2

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    54 + = 63