سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

گاناش

زمان آماده سازی :20 دقیقه

بازدید : 2358 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شکلات200 گرمخامه200 میلی لیتر
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه گاناش | طرز تهیه گاناش شکلاتی براق | گاناش چیست | گاناش فرم گرفته | تزیین کیک با گاناش | طرز تهیه گاناش شکلاتی مخصوص و گاناش شکلاتی ساده 

گَنَش Ganache که بعضا گِناش یا گاناش هم گفته میشه از خامه و شکلات تشکیل میشه.

بسته به اینکه نسبت شکلات در گاناش چقدر باشه غلظت گاناش متفاوت خواهد بود.

زمانی که میزان شکلات دو برابر میزان خامه باشه گاناش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور کیک را خواهد داشت.

وقتی میزان شکلات و خامه برابر باشه از گاناش به عنوان گلیز استفاده میشه.

و زمانی که میزان شکلات یک دوم میزان خامه باشه از گاناش به عنوان سس استفاده میشه.

پس در واقع گاناش رسپی نداره. گاناش یک نسبته بین شکلات و خامه.

یک گاناش تشکیل شده از دو ماده اولیه. خامه و شکلات.

شکلات مصرفی برای تهیه گاناش میتونه طعمهای مختلف و درصدهای متفاوت داشته باشه.

شما میتونید از شکلات سفید برای تهیه گاناش سفید رنگ برای تزیین کیکها استفاده کنید.

شکلات معمولی یا شکلات شیری و یا شکلات تلخ با درصدهای متفاوت.

مد نظر داشته باشید که گاناش شکر نداره. بنابراین شیرینی شکلات تنها عامل شیرین کننده گاناش خواهد بود.

طرز تهیه گاناش | تهیه گاناش در منزل | گاناش برای تزیین دسر | گاناش برای تزیین کیک

۲۰۰ گرم شکلات رو خورد کنید.

یک بسته خامه (۲۰۰ میلی لیتر) رو توی ظرف پیرکس بریزید.

خامه رو روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا گوشه هاش حباب دیده بشه.

بعد از روی حرارت بردارید.

یعنی اینکه همین که خواست بجوشه از روی حرارت بردارید.

شکلات ها رو بریزید داخل ظرف خامه.

با هم زن دستی روی سطحش فشار وارد کنید تا شکلات ها فرو برن. ( به این کار میگن ویسک کردن)

هم نزنید.

اجازه بدین ۵ دقیقه استراحت کنه.

بعد مجددا ویسک کنید.

اینقدر ویسک کنید تا یه کرم یکنواخت و کاملا براقی تبدیل بشه.

حالا اجازه بدین سرد بشه.

میتونید بذارید توی یخچال ولی باید مرتب هم بزنید

بعد از سرد شدن گاناش غلیظ تر میشه.

می تونید برای تزیین ازش استفاده کنید.

خوبی گاناش به اینه که غلظتش رو میتونید تنظیم کنید.

یعنی همون اول که روانه میتونه گزینه خوبی باشه برای کاور کیک به عنوان گلیز.

یا میتونید بذارید یخچال تا سفت شه و با قیف و ماسوره روی کیک شکوفه و گل بزنید.

دسر | گاناش چیست | طرز تهیه گاناش | دسر خوشمزه | دسر شکلاتی | انواع دسر مدرن | دسر سرد

دسر | طرز تهیه گاناش | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر شکلاتی | انواع دسر مدرن | دسر سرد

طرز تهیه گاناش,طرز تهیه گاناش شکلاتی براق, گاناش چیست, گاناش فرم گرفته, تزیین کیک با گاناش,طرز تهیه گاناش شکلاتی مخصوص و گاناش شکلاتی ساده, تهیه گاناش در منزل, گاناش برای تزیین دسر, گاناش برای تزیین کیک, دسر , انواع دسر ساده, دسر خوشمزه, دسر شکلاتی, انواع دسر مدرن,دسر سرد,دسر مهمانی, تزیین کیک تولدزیین کیک با شکلات, تزیین کیک با خامه

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8920
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *