سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

دسر انبه

زمان آماده سازی :4 الی 5 ساعت

بازدید : 59 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر ژلاتین2 ق س سرپرانبه درشت و رسیده3 عدد
خامه صبحانه1 پاکتشیر1 و 1/2 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

طرز تهیه دسر انبه

دسر انبه, طرز تهیه دسر انبه, دسر با آب انبه, دسر انبه با ژلاتین, دسر انبه با خامه, دسر مخصوص تابستان, طرز تهیه دسر انبه خوشمزه و پرطرفدار, دسر انبه با شیر

برای تهیه دسر انبه کاسه کوچکی انتخاب کنید.

نصف استکان آب درون آن بریزید.

سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید.

چند دقیقه صبر کنید تا پودر ژلاتین حجیم شود و بعد هم بزنید.

حالا کاسه را روی بخار کتری در حال جوش بگذارید و مدام هم بزنید که مایع شفافی حاصل شود.

انبه ها راشسته و گوشت آن را از پوست و هسته جدا کنید.

در مخلوط کن بریزید و میکس کنید.

سپس نیم پیمانه شیر را به محتوای مخلوط کن اضافه و دوباره مخلوط کنید.

قابلمه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید.

یک پیمانه شیر باقی مانده و شکر را دورن قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

نیازی به جوشیدن شیر نیست در حدی که شکر در شیر حل شود. کفایت می کند.

سپس شعله را خاموش کنید.

به دلخواه می توانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.

خامه را کم کم به محتوای قابلمه اضافه و هم بزنید تا خامه به طور کامل در شیر حل شود.

شیر و انبه پوره شده را به محتوای قابلمه اضافه و خوب هم بزنید.

ژلاتین آماده شده را به مواد دسر اضافه و خوب هم بزنید.

دسر را در لیوان ریخته و ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید.

برای سرو مقداری خامه صبحانه همزده شده روی دسر ریخته و با انبه های مکعبی خرد شده تزیین کنید.

برای داشتن انبه های مکعبی ابتدا دو طرف انبه را از هسته جدا کنید.

سپس با نوک قاشق برش های طولی و  عرضی روی انبه ایجاد کنید،حالت چهارخانه.

سپس با قاشق قسمت گوشتی انبه را جدا کنید.

با این روش انبه های مکعبی خواهیم داشت که برای تزیین کیک و دسرها و یا سالادها قابل استفاده است.

دسر | طرز تهیه دسر انبه | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر مجلسی | دسر جدید | انواع نوشیدنی

دستور تهیه و عکس از راحیل عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10731
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *