در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شیرینی گلاب جامون

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

بازدید : 1450 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پسته و بادامبرای تزیینماست1 الی 2 ق غ
بکینگ پودرکمینمکمقداری
روغن مایع1 ق چآرد1/4 فنجان
شیر خشک1 فنجانهل3 الی 4 عدد
شکر1 و 1/2 فنجانآب2 فنجان
زعفرانکمیگلاب1 ق چ

طرز تهیه شیرینی گلاب جامون | شیرنی هندی | دسر هندی | دسر خوشمزه و جدید | دسر سرد | دسر گرم

برای تهیه شیرینی گلاب جامون هندی به ترتیب زیر عمل کنید.

مواد شهد شامل آب، شکر، هل و زعفران را در قابلمه ای بریزید.

قابلمه را روی حرارت بذارید.

به آرامی هم بزنید تا به جوش بیاید.

پسته و بادام رو اضافه کنید و بگذارید تا به صورت شهد در بیاد.

اگر بعد از سرد شدن شکرک زد کمی آب اضافه کنید و گرم کنید تا دوباره به صورت شهد دربیاد.

بعد از آماده شدن شهد آنرا از روی حرارت بر دارید.

گلاب رو اضافه کنید و شهد رو کنار بگذارید.

شیر خشک و آرد و بیکینگ پودر و ۱ ق غذاخوری ماست رو در کاسه ای مخلوط کنید.

اگر خمیر خشک به نظر رسید کمی ماست به آن اضافه کنید.

خمیر را زیادی هم نزنید فقط به اندازه ای که مواد مخلوط شود طوری که بتونید از این خمیر گلوله های درست کنید.

اگر خمیر را زیادی هم بزنید پف نمی کنه و شهد رو جذب نمی کنه.

از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید.

گلوله های خمیر بعد از سرخ شدن و جذب شهد تقریبا دوبرابر می شن.

پس گلوله های خیلی بزرگ برندارید.

گلوله ها باید صاف و یکدست باشه اگه ترک خورده و ناصاف شد کمی ماست به خمیر اضافه کنید.

روغن رو در قابلمه ای داغ کنید.

به طوری که گلوله های خمیر در روغن غرق شوند و بالا بیایند.

وقتی روغن به حد کافی داغ شد حرارت رو متوسط کنید تا خمیر زود نسوزد.

اگر موقع سرخ شدن گلوله ها ترک خورد کمی آرد به خمیر اضافه کنید.

بسته به ظرفیت قابلمه می تونید همزمان چند تا گلوله خمیر رو توی اون سرخ کنید.

گلاب جامون ها رو در حال سرخ شدن مرتب بچرخونید تا همه اطرافش یکنواخت سرخ بشه.

وقتی گلاب جامون ها آماده شد اونهارو مستقیم داخل شهد بندازید و بگذارید ۲ ساعت خیس بخوره و شهد رو جذب کنه.

شیرنی گلاب جامون رو هم سرد و هم گرم می خورند که می تونید تا چند روز در یخچال نگه دارید و قبل از سرو به آرومی کمی گرم کنید.

دسر | طرز تهیه شیرینی گلاب جامون | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مهمانی

دسر | شیرینی گلاب جامون | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مهمانی | دسر مدرن

 

دسر, شیرینی گلاب جامون, انواع دسر ساده, دسر خوشمزه, دسر جدید, دسر مهمانی,دسر مدرن,طرز تهیه شیرینی گلاب جامون,شیرنی هندی,دسر هندی,دسر خوشمزه و جدید

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی,آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8984
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

65 − 55 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

43 + = 51