شیرینی عید,شیرینی نوروز, شیرینی کرکی مخصوص عید, شیرینی خانگی,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی فانتزی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز
طرز تهیه شیرینی کرکی مخصوص عید
برای تهیه شیرینی کرکی ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود.
حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید.
سپس پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید.
خمیر را ۳ قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده می گذاریم.
خمیرها را روی سطح کار باز کنید و با قالب دلخواه فرم بدین.
سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید.
سپس خمیرهای قالب خورده را درون سینی بچینید.
سپس با قلمو آشپزخانه، سفیده تخم مرغ روی شیرینی ها بزنید.
روی شیرینی ها می توانید پودر پسته، کنجد یا تخم خرقه بریزید.
سینی فر را درون فر گرم شده قرار بدین.
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشه. به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه شیرینی ها رو بپزید.
دسر | شیرینی کرکی عید | شیرینی عید | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!