سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

شیرینی کرکی

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 55 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر قند200 گرمآرد برنج175 گرم
پودر بادام100 گرمسفیده تخم مرغ1 عدد
پودر کاکائو1 ق سروغن جامد250 گرم
آرد نخودچی75 گرمآرد سفید250 گرم
پودر پسته100 گرمزعفران حل شده1 ق س
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

شیرینی عید,شیرینی نوروز, شیرینی کرکی مخصوص عید, شیرینی خانگی,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی فانتزی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز

طرز تهیه شیرینی کرکی مخصوص عید

برای تهیه شیرینی کرکی ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود.

حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید.

سپس پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید.

خمیر را ۳ قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده می گذاریم.

خمیرها را روی سطح کار باز کنید و با قالب دلخواه فرم بدین.

سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید.

سپس خمیرهای قالب خورده را درون سینی بچینید.

سپس با قلمو آشپزخانه، سفیده تخم مرغ روی شیرینی ها بزنید.

روی شیرینی ها می توانید پودر پسته، کنجد یا تخم خرقه بریزید.

سینی فر را درون فر گرم شده قرار بدین.

دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشه. به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه شیرینی ها رو بپزید.

دسر | شیرینی کرکی عید | شیرینی عید | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی

تهیه و تنظیم: چاشنی

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10010
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *