شیرینی عید,شیرینی نوروز, شیرینی چای قزوینی , شیرینی خانگی,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی فانتزی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز, طرز تهیه شیرینی چای قزوینی
طرز تهیه شیرینی چای قزوینی
برای شروع، روغن جامد و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
۲زرده تخممرغ، هل و بکینگپودر و نیمی از ماست را هم اضافه کنید.
در آخر آرد را به مایهتان بیفزایید و با همزن هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
خمیر را یک ساعت استراحت دهید.
بعد از آن بین ۲ کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه، به قطر۳ تا ۵ میلیمتر باز کنید.
فر را روی ۱۸۰ درجه بگذارید.
کاغذ روغنی رویی را بردارید و خمیر را قالب بزنید.
باقیمانده ماست، یک زرده تخممرغ و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید.
روی شیرینیها بمالید و روی آن کمی کنجد بپاشید.
شیرینی را بهمدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید و بگذارید خنک شود.
سپس آن را درون ظرف بچینید و با گل محمدی تزئین کنید.
دسر | شیرینی چای قزوینی | شیرینی عید | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!