در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شیرینی پسته ای

زمان آماده سازی : 25 دقیقه

بازدید : 1640 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد220 گرمکره100 گرم
روغن محلی یا جامد40 گرمپودر قند120 گرم
تخم مرغ1 عددهل1 ق م
وانیل1/2 ق ماسانس هل5 قطره
پسته خورد شده120 گرم

شیرینی عید,شیرینی نوروز, شیرینی پسته ای , شیرینی خانگی,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی فانتزی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز, طرز تهیه شیرینی پسته ای

طرز تهیه شیرینی پسته ای

پودر قند الک شده را با کره و روغن با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه.

هل، وانیل و عصاره هل رو به همراه تخم مرغ اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.

آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنین.

همه ی آرد رو یکدفعه اضافه نکنین.

به اندازه ای اضافه کنین که خمیر حاصله بدست نچسبه.

نصف پسته رو اضافه کنین و مخلوط کنین.

داخل سینی کاغذ روغنی بندازین.

از خمیر دایره هایی به اندازه دلخواه بردارین.

داخل پودر پسته بغلتونین و تو سینی با فاصله بچینین .

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۵ دقیقه قرار بدین.

به جای روغن جامد می تونید به طور کامل از کره استفاده کنید.

دسر | شیرینی پسته ای | شیرینی عید | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10120
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

54 + = 64

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 2 =