سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

شیرینی ماندل بولار

زمان آماده سازی :2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 899 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد برنج50 گرمآرد شیرینی50 گرم
کره60 گرموانبلمقداری
تخم مرغ1 عددپودر قند2 ق غ
ژله بریلوبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

شیرینی عید,شیرینی نوروز, شیرینی ماندل بولار, شیرینی خانگی,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی فانتزی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز, طرز تهیه شیرینی ماندل بولار, شیرینی سوئیسی

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار

از اسم این شیرینی نترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست.

این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است.

این شیرینی دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.

ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.

سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.

در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به‌شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد.

اگر خمیر چسبنده بوده به‌مدت ۲ ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید.

بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن‌را گرد کنید.

و با وسیله‌ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید.

خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.

بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.

طرز تهیه ژله بریلو – پایپینگ ژل

نکته در تهیه شیرینی ماندل بولار

خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.

خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.

میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.

همیشه کمی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه.

دسر | شیرینی ماندل بولار | شیرینی عید | شیرینی سوئیسی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10032
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *