طرز تهیه شیرینی خامه و توت فرنگی | طرز تهیه دسر توت فرنگی | دسر توت فرنگی | دسر با خامه
برای تهیه شیرینی خامه و توت فرنگی به ترتیب زیر عمل کنید.
در یک کاسه مناسب، یک بسته پنیر خامهای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.
آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملا ترکیب شوند هم بزنید.
به آرامی روی تختهای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.
خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.
سپس خمیر را به ۴ گلوله کوچک تقسیم کنید.
هر کدام از گلولهها را صافکرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.
برای ۳۰ دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.
در همین حین،یک بسته پنیر خامهای، ۱/۲ پیمانه شکر قنادی و وانیل در کاسهای دیگر مخلوط کنید.
تا زمانی که این مواد حالت خامهای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.
روی تختهای که قرار است شیرینیها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بماند.
هر گلوله خمیری را تا ضخامت ۳٫۵ سانتیمتر صاف کنید.
سپس آنها را به شکل مربعهای ۳ در ۳ ببرید.
مرکز هر مربع را با ۱٫۲ قاشق چایخوری از ترکیب پنیر خامهای و ۱٫۲ قاشق چایخوری مربای توتفرنگی پر کنید.
لبههای مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی مادهی داخل شیرینی قرار دهید.
درزها را به هم وصل کنید.
خمیرهای آماده را برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرمکنید.
شیرینی را برای ۱۰ تا ۱۱ دقیقه یا تا زمانی که لبههای آن قهوهای شوند بپزید.
سپس بگذارید کاملا خنک شود.
نوش جان
شیرینی را در ظرفهایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود.
تا ۳ ماه میتوانید آنها را در فریزر نگهداری کنید.
دسر | شیرینی خامه و توت فرنگی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید
دسر,شیرینی خامه و توت فرنگی,انواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر خوشمزه,دسر جدید,طرز تهیه دسر توت فرنگی,دسر توت فرنگی,دسر با خامه,آموزش دسر,دسر مجلسی,دسر شیک
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!