در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شیرینی برنجی

زمان آماده سازی : 4 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 3023 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر قند120 گرمکره150 گرم
آردد برنج375 گرمتخم مرغ2 عدد
گلابکمیزعفراندر صورت دلخواه مقداری
خلال پستهمقداری برای تزیین

شیرینی عید,شیرینی نوروز, شیرینی برنجی, شیرینی خانگی,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی فانتزی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز

طرز تهیه شیرینی برنجی

ابتدا کره و پودر قند را باهمزن برقی برای ۱۰ دقیقه زده تا کاملا پوک و سفید شود.

سپس تخم مرغ ها رادانه دانه انداخته و خوب مخلوط نمایید.

حال آرد برنج را ریخته و مخلوط کنید.

سپس گلاب را کم کم ریخته  تا خمیر شود.

اگر تمایل به استفاده از زعفران داشتید در این مرحله آن را اضافه کنید.

خمیر برنجی را در کیسه گذاشته و برای ۴ ساعت در دمای آشپز خانه استراحت دهید.

از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و گرد کنید.

با یک ماسوره ساده روی آن را طرح بیندازید.

در نهایت در صورت تمایل خلال پسته در مرکز شیرینی ها گذاشته و سپس در سینی فر بچینید.

سینی را  در فر ۱۸۰ درجه برای ۱۰ دقیقه  قرار دهید تا دور شیرینی ها فقط طلایی شود.

دسر | شیرینی برنجی |  شیرینی عید | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی | شیرینی

تهیه و تنظیم: چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10022
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

99 − 93 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =