طرز تهیه شیرینی بادام هندی
برای تهیه شیرینی بادام هندی به ترتیب زیر عمل کنید.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.
پودر قند را در ظرفی جداگانه الک کنید.
آرد نول، آرد ذرت و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود.
تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجددا با همزن برقی هم بزنید.
مخلوط آرد و پودر بادام هندی را به مواد بالا بیافزایید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.
سپس خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
خمیر را از یخچال بیرون آورید و با کاتر دلخواه قالب بزنید.
شیرینی های قالب زده را در سینی فر بچینید.
روی آنها را با قلمموی مخصوص آشپزی، به زرده تخم مرغ آغشته کنید.
روی هر یک از شیرینی ها، یک عدد بادام هندی قرار دهید.
به مدت ۱۵ تا ۱۶ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و طلایی رنگ شوند.
شیرینی ترد بادام هندی، آماده سرو است.
دسر | شیرینی بادام هندی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی
دسر,شیرینی بادام هندی,انواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر خوشمزه, دسر جدید,طرز تهیه شیرینی خشک,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,شیرینی خانگی مخصوص عید,شیرینی عید
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!