طرز تهیه شیرینی ابریشمی | طرز تهیه شیرینی خشک | طرز تهیه شیرینی خانگی ساده | شیرینی خانگی مخصوص عید | مدل شیرینی خانگی جدید
برای تهیه شیرینی ابریشمی ابتدا روغن یا کره نرم شده را با پودر شکر می زنیم تا کاملا کرم رنگ شود.
سپس تخم مرغ ها را اضافه نمایید.
بعد به نوبت آرد برنج و سپس آرد نخودچی رو اضافه کنید.
با قاشق هم بزنید تا به صورت خمیر دربیاید.
سپس کم کم گلاب و یا شیر را ریخته تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را دو قسمت کنید.
یک قسمت ساده و یک قسمت را پودر کاکائو اضافه نمایید تا خمیر شکلاتی شود.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم نمایید.
حال خمیر ها را جداگانه روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید.
روی آنها را کمی پسته نیمکوب شده بریزید.
یک لایه کیسه نایلون روی خمیر گذاشته و خمیر را با وردنه باز کنید.
تا به حدود قطر ۱ سانتی متر برسد.
خمیر شیرینی را قالب بزنید.
سپس آنها را در سینی فر بچینید و برای مدت ۱۰ دقیقه درون فر بذارید.
بعد از پخت اجازه بدین کمی خنک بشن.
روی شیرینی رو با هرچی دوست داشتین تزیین کنید.
نوش جان
دسر | شیرینی ابریشمی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مجلسی
طرز تهیه شیرینی خشک,طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,شیرینی خانگی مخصوص عید,مدل شیرینی خانگی جدید,طرز تهیه شیرینی های عید نوروز,شیرینی ابریشمی,شیرینی عید
نظرتون درباره این آموزش چیست!