طرز تهیه شکلات نارگیلی با روکش شکلات | شکلات نارگیلی با روکش شکلات
برای تهیه شکلات نارگیلی باید پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کنید.
این دو رو با هم به خوبی ترکییب کنید.
باید خمیری داشته باشید که بیشتر نارگیلی باشه.
در حدی شیر عسلی لازم دارید که پودر نارگیل رو خمیرش کنید.
پس حواستون به مقدار شیر عسلی باشه.
قالب مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
از هر نوع قالبی می تونید استفاده کنید.
قالبتون رو دو لایه سلفون بندازید. اینطوری كار تمیز تر و ساده تر میشه.
مخلوط رو توی قالب بریزید و پهنش كنید و سطحش رو صاف كنید و بذارید توی یخچال تا سفت شه.
برای كاور كردن به شكلات نیاز دارید.
توصیه میكنم از شكلات تلخ استفاده كنید درصدش هم با خودتون. هرچی تلخ تر بهتر!
شکلات رو خورد کنید و به روش بن ماری ذوبش کنید
به این موضوع توجه داشته باشید كه میزان شكلاتی كه شما استفاده میكنید ممكنه بیشتر یا كمتر از این میزان بشه.
هرچی میزان شكلاتی كه ذوب كردید بیشتر باشه كار كاور كردن واسه خودتون راحت تره.
قالب رو از یخچال خارج كنید و سلفون رو بكشید بیرون .
بعد با كارد بزرگ نارگیل ها رو به سایز دلخواه برش بدید.
حالا دونه دونه داخل شكلات فرو میبریم و كاور میكنیم.
اجازه میدیم اضافی شكلات خوب گرفته بشه.
روی كاغذ روغنی قرارشون بدین.
میزان كاورش هم دست خودتونه.
میتونید یه كاور نازک شكلاتی داشته باشید و یا اینكه چند بار توی شكلات فرو ببرید تا كاور ضخیمی از شكلات داشته باشید.
حالا اجازه بدید شكلات ببنده.
برای تزیین هم شکلات آب شده رو در کاغذ قیفی بریزید و بعد روی شکلات ها را تزئین کنید.
دسر | شکلات نارگیلی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی
دسر,شکلات نارگیلی,انواع دسر ساده,انواع دسر مدرن,دسر خوشمزه,دسر جدید,دسر مجلسی,طرز تهیه شکلات نارگیلی با روکش شکلات,شکلات نارگیلی با روکش شکلات,انواع شکلات
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!