سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سس سوئیسی کیک

انتشار : ادمین چاشنی
-
بازدید بازدید : 2235

دانلود ویدئو

راهنمای دانلود
X

در صورتی ک شما در سیستم خود نرم افزار دانلود (مثل:دانلود منیجر) ندارید
پس از کلیک بر روی لینک دانلود
فیلم در صفحه ایی جدید باز میشود ، کافیست بر روی فیلم راست کلیک کرده و گزینه ذخیره کردن ویدئو (save video As..) را انتخاب کنید.
امیدوارم از این فیلم لذت ببرید

ممنون از حضور گرم شما

سس سوئیسی کیک | تزیین کیک با سس سوییسی | باترکریم سوییسی | تزیین کیک با باترکریم | طرز تهیه باترکریم شکلاتی

برای تهیه سس سوئیسی کیک به ترتیب زیر عمل کنید.

ابتدا ۴ ورق ژلاتین رو داخل کاسه ای بذارید و آب سرد بریزید روشون.

طوری که آب روی ورق ژلاتین رو بگیره.

در قابلمه ای ۱۲۵ میلی لیتر آب و ۲۲۵ گرم شکر را بریزید.

زیر شعله رو روشن کنید.

اجازه بدین به جوش برسه. بعد با دماسنج مخصوص دمای مواد رو بگیرید.

وقتی به ۱۰۴ درجه سانتی گراد رسید، قابلمه رو از روی حرارت بردارید.

سپس ۱۵۰ گرم شکلات رو به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی شکلات به خوبی حل شد، ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو اضافه کنید.

مجدد هم بزنید تا کاکائو مخلوط بشه.

سپس ۶۵ میلی لیتر خامه رو اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله بعدی با دماسنج دمای مواد رو اندازه بگیرید.

در دمای ۶۰ درجه، ژلاتین ها را به مواد اضافه کنید.

قبل از اضافه کردن ورقه های ژلاتین، خوب آب اضافی آنها را بگیرید.

خوب هم بزنید تا ورقه های ژلاتین در مواد حل بشن.

سپس سس شکلاتی آماده شده را از صافی رد کنید.

بعد با میکسر  مواد رو کمی هم بزنید.

مجدد از صافی رد کنید.

سپس اجازه بدین مواد در دمای محیط خنک شده و به ۲۹ درجه سانتی گراد برسه.

سستون آماده است.

کیکی که از قبل آماده کردین رو روی یک ظرف بذارید تا از سطح بلندتر باشه.

بعدش سس رو روی کیک بریزید.

توجه داشته باشید که کیک بایستی کاملا خنک باشه.

بعد کیکی که سس سوئیسی ریختین روش رو بذارید داخل یخچال تا خنک بشه.

بعد از خنک شدن می تونید روشو تزیین کنید.

دسر | طرز تهیه سس سوئیسی کیک | تزیین کیک | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر شکلاتی

دسر | سس سوئیسی کیک | تزیین کیک | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر شکلاتی | دسر سرد

سس سوئیسی کیک,تزیین کیک با سس سوییسی, انواع دسر ساده, انواع دسر مدرن, دسر شکلاتی,دسر سرد,باترکریم سوییسی,تزیین کیک با باترکریم,طرز تهیه باترکریم شکلاتی,دسر

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

دسر | سس سوئیسی کیک | تزیین کیک | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر شکلاتی | دسر سرد

نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *