سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

رولت خامه ای

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 286 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آردیک پیمانهشکر1/2 پیمانه
تخم مرغ4 عددبکینگ پودر1/2 ق چ
وانیل1/2 ق چآب جوش5 ق غ
خامه فرم گرفتهبه میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 3٫67 از 5 )

رولت خامه اى خانگی

رولت خامه ای خانگی, طرز تهیه رولت خامه ای خانگی, رولت خامه ای, رولت خانگی, طرز تهیه رولت ساده, رولت خامه ای فوری, کیک رولت, طرز تهیه رولت خامه ای در منزل, رولت خوشمزه خانگی, رولت خامه ای چاشنی

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی

اول از همه آرد و بكينگ پودر رو باهم تركيب كنيد و سه بار الک كنيد و بذاريد كنار.

سفيده و زرده رو از هم جدا كنيد.

سفيده رو با نصف شكر با دور تند همزن حسابى بزنيد.

بعد از اينكه حجم گرفت بذاريد تو يخچال.

وقتى ظرف سفيده رو برميگردونيد نبايد از ظرف بريزه.

زرده رو با بقيه شكر و وانيل خوب بزنيد تا كرم رنگ بشه

۵ قاشق غذاخورى آب جوش رو در حاليكه همزن روشن هست به مخلوط زرده اضافه كنيد.

حالا همزن رو خاموش كنيد.

سفيده رو از يخچال بيرون بياريد و به مخلوط زرده اضافه كنيد و با ليسک هم بزنيد.

بعد آرد رو تو سه مرحله اضافه كنيد.

با دور كند همزن، در حد مخلوط شدن هم بزنيد.

براى رولت نيازى نيست كه كيک خيلى پف كنه.

بخاطر همين از همزن با دور كند استفاده ميشه.

كف سينى فر به ابعاد ۴۰ در۳۰، كاغذ روغنى بندازيد.

مايه كيک رو تو سينى بريزيد و صاف و يک دست كنيد.

نكته ى مهم همينجاست.

بايد مايه كيک همه جاى سينى يه دست پخش بشه.

بعد هم طبقه وسط فر كه از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه ى سانتيگراد به مدت ۱۰ الى ۱۵ دقيقه قرار بديد.

بعضيا هم طبقه بالاى فر ميذارن با همين ميزان درجه و زمان كمتر از ۱۰ دقيقه.

اين مورد بايد طبق تجربتون از فرى كه داريد تنظيم كنيد.

وقتى كه آماده شد، بلافاصله از فر در بيارين و سينى رو روى يه پارچه ى تميز برگردونيد.

بايد سرعت عمل داشته باشيد.

كاغذ پشت كيک رو برداريد.

دور تا دور كيک رو برش بزنيد تا صاف شه و با پارچه،كيک رو رول كنيد.

بعضيا قبل از برگردوندن سينى روى پارچه، اول روى پارچه رو پودر قند ميپاشند كه كيک به پارچه نچسبه.

بعد از رول كردن با پارچه، نيم ساعتى بذاريد تو يخچال تا خنک شه.

وقتى خنک شد بيرون بياريد و بازش كنيد و سطح داخلش رو خامه فرم گرفته بماليد.

مجددا رول كنيد و خامه كشى و تزيين كنيد و بذاريد يخچال.

بهتره چند ساعت تو يخچال بمونه تا مزه ى رولت قنادى رو بده.

دسر | رولت خامه ای خانگی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | انواع رولت

طرز تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10319
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *