در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

رولت بستنی

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 2443 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

وانیل1/4 ق چپودر کاکائو1 ق م
بستنی500 گرمتخم مرغ5 عدد
شکر5 ق غآرد5 ق غ
 

دسر | رولت بستنی | انواع دسر | دسر ساده | دسر مدرن | آموزش دسر | دسر خوشمزه | کیک 

رولت یکی از انواع دسر است که در دسته کیک ها طبقه بندی می شود. رولت جز دسر مدرن می باشد. این دسر ساده و خوشمزه است. با آموزش دسر رولت بستنی همراه ما باشید.

طرز تهیه رولت بستنی

قبل از هر کاری فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید تا گرم بشه.

کف قالب رولت رو کاغذ روغنی بکشید. کمی آرد هم روی کاغذ شیرینی پزی بریزید.

سفیده تخم مرغ و زرده را با دقت از هم جدا کنید.

بهتر است که دانه دانه جدا کنید تا با هم مخلوط نشوند.

اگر زرده تخم مرغ در داخل سفیده تخم مرغ باقی بماند خوب پف نمیکند و کیک، اسفنجی و پفکی نمی شود.

سفیده را با همزن برقی ابتدا با دور کند و بعد با دور تند آنقدر بزنید که پنبه ای شده و از همزن نریزد.

شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را هم با همزن خوب بزنید تا کشدار و به رنگ روشن در آید.

زرده را روی سفیده بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد.

بایستی از روش فولد استفاده کنید. یعنی از ته ظرف دورانی به روی ظرف بیایید.

آرد الک شده را در دو الی سه مرتبه اضافه و باز هم به آرامی فولد کنید.

مایه را روی کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

سینی را روی پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰ سانتی گراید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بگذارید.

بهتر است که در دقایق آخر از پشت شیشه فر نگاهی به کیک انداخته و کیک را بررسی کنید.

ممکن است ضخامت کیک این زمان پخت داده شده را تغییر دهد و برای پخت نیاز به مدت زمان کمتر یا بیشتری داشته باشد.

بعد از پخت، سینی را از فر درآورده و اجازه بدین که کمی خنک شود.

سپس پارچه ای پهن کنید. کیک اسفنجی رو همراه با کاغذ روی پارچه رول کنید.

کیک اسفنجی رو داخل یخچال بذارید تا کاملا سرد بشه.

بعد از سرد شدن کیک، آن را از یخچال در آورده و رول را باز کنید.

روی کیک یک لایه بستنی بریزید.

پارچه را از کیک جدا کنید.

رول کیک بستی را داخل فریزر بذارید تا خودشو بگیره.

اینم از رولت بستنی امروز. نوش جان

تزیین رولت بستنی

برای تزیین رولت بستنی می توانید از بستنی های رنگی استفاده کنید.

به این صورت که یک لایه بستنی روی رولت بکشید.

با شکلات آب شده همراه با خامه هم می توانید روی رولت را تزیین کنید.

ترافل ها و چیپس شکلاتی نیز موارد مناسبی برای تزیین رولت هستند.

نکته در تهیه رولت بستنی

رولت را بعد از تزیین نیز کمی داخل فریزر بذارید تا خودشو بگیره.

این مقدار مواد بین ۸ تا ۱۰ عدد رولت برش خورده به شما میده.

هنگام برش رولت بهتر است، کارد را کمی خیس کنید.

استفاده از کاکائو اختیاری است. در صورت تمایل می توانید در آخرین مرحله تهیه مایع رولت آنرا اضافه کنید.

دسر | رولت بستنی | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | آموزش دسر | دسر خوشمزه 

 

دسر | طرز تهیه رولت بستنی | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | آموزش دسر | دسر مجلسی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8429
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

50 − 41 =